ABD'li genç youtuber Gabby Petito'nun ölüm nedeni ortaya çıktı

Çektiği karavan videoları ile popüler olan ABD'li 22 yaşındaki youtuber Gabby Petito'nun ölüm nedeni ortaya çıktı. Petito'nun ölümüyle ilgili aranan nişanlısı Brian Laundrie ise eylül ayından beri kayıp.

ABD'li genç youtuber Gabby Petito'nun ölüm nedeni ortaya çıktı

Karavan hayatı videoları ile tanınan ABD'li youtuber Gabby Petito'nun otopsi raporuna göre ölüm nedeninin boğulma olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz salı günü cesedi bulunan genç kadının bulunduktan yaklaşık bir ay önce ölmüş olduğu anlaşıldı. Petito'nun ölümüyle ilgili nişanlısı Brian Laundrie aranıyor. Eylül ayından beri bulunamayan Laundrie, davanın tek şüphelisi olarak görülüyor.

Nişanlısıyla çıktığı karavan yolculuğu ile adından söz ettiren Petito'nun ölümü hem ABD'de hem de dünya basınında geniş yer buldu.

Petito'nun ölümüyle ilgili açıklama yapan doktor, cesedinin morgda olduğunu ve ailesine ulaştırılmak için bekletildiğini ifade etti. Ayrıca doktor, Petito'nun ölümünün ülke çapında aile içi şiddetten kaynaklanan birçok ölümden sadece biri olduğunu söyledi.

Gabby Petito, geçtiğimiz Temmuz ayında nişanlısı Brian Laundrie ile karavan seyahatine çıkmıştı. Çift, gezdikleri yerleri sosyal medyadan takipçileriyle paylaşıyordu.