Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu!

Acun Ilıcalı, merakla beklenen 'Survivor ne zaman başlıyor, Survivor kadrosunda kimler olacak?' sorularının cevaplarını verdi. Survivor All Star kadrosu belli oldu. Ilıcalı, Survivor 2022 Ünlüler Takımı'nı Instagram'dan açıkladı. İşte 2022 Survivor All Star'a katılacak ünlüler...

Acun Ilıcalı açıkladı!  Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu!

Uzun yıllardır ekranlarda olan Survivor'ın yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Acun Ilıcalı, Survivor All Star ile ilgili kritik açıklamayı dün sosyal medya üzerinden yaptı.

Ilıcalı, paylaşımında "Survivor All Star için geri sayım başladı. All Star kadrosunu yarın sabah 11.00'de benim Instagram hesabımdan açıklıyoruz" dedi.

Ardından bugün tekrar yaptığı paylaşımda, kadroya bu sabah sürpriz bir ismin daha eklendiğini belirterek açıklama saatinin 12.00'ye çekildiğini belirtti.

Ilıcalı, "İşte #SurvivorAllStar Ünlüler Takımı. Tüm yarışmacılarımıza başarılar dilerim" notuyla yeni yarışmacıları açıkladı.

Acun Ilıcalı'nın sosyal medyadan açıkladığı Survivor Ünlüler Takımı yarışmacıları şunlar:

Survivor 2018'in şampiyonu Adem, Avatar Atakan, Çocuklar Duymasın ile tanınan Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan, Sema, Birsen.

Survivor All Star 2022 kadrosu