Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'da sürpriz veda! Gözyaşları sel oldu!

Survivor All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Bu haftanın eleme adayları Evrim, Nisa, Berkan, Seda, Ogeday, Hikmet olmuştu. Nefes kesen haftada adaya veda eden isim belli oldu.

Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'da sürpriz veda! Gözyaşları sel oldu!

Survivor All Star 2022 dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma Survivor'da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Survivor'da konsey toplandı ve gecenin sonunda bir kişi daha adaya veda etti.

Survivor'da nefes kesen bir ödül oyunu oynandı. Survivor 2022 All Star yarışmasında iki takım da zorlu ödül parkurunda karşı karşıya geldi.

Kadınlar yarışını ünlüler kazandı ve tadım hakkı elde etti. Erkekler yarışını da ünlüler aldı ve ödül ünlüler takımının oldu. Oyun sırasında Adem ile Ogeday, parkurda müdahale edildiği konusunda tartışma yaşandı. Adem, "Ne yapıyorsun niye beni ittiriyorsun?" derken Ogeday ise, ''Ağlayacaksan oynamayalım." sözlerini kullandı.

Adem, ''Konuşma'' diyerek tepki gösterdi ve Ogeday, " Terbiyesiz düzgün konuş.'' sözlerini sarf etti. Adem oyun adından Ogeday'a ''5 yıl geçti aradan ahal ergen.'' gibi ifadeler kullandı.

Günün ödülü ise tombik et döner ve patates kızartması oldu.

Survivor kim elendi, kim gitti?

İki hafta boyunca Survivor'da eleme olmamıştı. Üst üste 6 dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler ise altı ismi eleme adayı olarak potaya gönderdi. Ödül oyunu sonrası adaya veda ismin belli olacağı konseye geçildi. Konseyde Acun Ilıcalı eleme adaylarına söz hakkı verdi.

"Çok uçlarda yaşıyoruz"

Ogeday, ''6 dokunulmazlığı kaybettiğimiz için bugün aramızdan biri ayrılacak. Takımın kendi içindeki tartışması olmadı açıkçası. Oyun kazandığımızda da çok uçlarda yaşıyoruz mutluluğumuzu. Bu sene ilk defa potaya girdim. Heyecanlıyım. Sürpriz elemeler oldu. Kesin kalırım demiyorum. Kestiremediğim bir pota.'' dedi.

"Savaşmak istiyorum"

Berkan, ''Garip hissediyorum. Çok heyecanlıyım. 5 tane arkadaşım yanımda. Herkesin Survivor hikayesi kendine özel. Performans olarak eskiye gelemedim. 6 kişi arasından giden zaten şampiyon olamayacakmış. Ben burada kalmak istiyorum. Savaşmak istiyorum. '' dedi.

"İnanılmaz bir kadro"

Hikmet, ''İnanılmaz bir kadro, performansım git gide artıyor. Allah bir kapıyı kapatır diğer kapıyı açar. Hayırlısı olsun. '' ifadelerini kullandı.

"Burası benim için büyük nimet"

Seda, ''Altı dokunulmazlık kaybettik. Bir şekilde bedelini ödememiz gerekiyor. Dışarıdaki insanlarda karaktere göre devam etmemizi ya da elenmemizi seçecek. Gidersem çok üzüleceğim. Gitme ihtimalim var, ilk potam bu. Burası benim için büyük bir nimet. Evlilik hayatım boyunca normal bir insan olmak için dikiş kursuna gittim, yemek yaptım. Ama olmadı. Bu yarışma hırsından bir türlü geçemedim. O parkur inşallah benim son parkurum değildir.'' cümlelerini belirtti.

"Keşke olmasaydı"

Nisa, ''Kalbim küt küt atıyor. Ne olacağı konusunda hiçbir fikrim yok. Gerçekten birbirinden değerli yarışmacılar var aramızda. Keşke olmasaydı öyle. Keşke karşı taraftaki gülen yüzler olsaydık. '' diyerek cümlelerini noktaladı.

Evrim duygusal konuşma yaparak, ''4.5 aydır buradayım. Arkadaşlarımın kazandıkları oyunda bize verilen ödülleri yerken bile hep teşekkür ettim. Hepsi afiyet olsun dediler. Aslında kötü başlayıp güzele giden günler yaşadım. Birleşmeyi göremez dediler birleşmeyi gördüm. Elenir dediler elenmedim. İddiaya girdiler Evrim bu potadan çıkamaz dediler. Çıktım. Performansım iyi gitmeye başladı, şaşırdılar ve mutlu oldular.

"Güzel anılar biriktirdim"

Sen sayı alınca ekstra takım güçleniyor dediler ben sayı alıyorsam daha rahat kazanırız dedim. Diğer kızlardan gerideydim. İki haftadır daha çok sevdim Survivor'ı. Parkurlarda geri kalmıyorum. Ödüller güzel olmaya başladı. Yeni takımlarda harika sinerji var ve güzel anılar biriktirdim. Size teşekkür ediyorum. '' cümlelerini belirtti.

Eleme adayları kimler?

Bu haftanın eleme adayları Evrim, Nisa, Berkan, Seda, Ogeday, Hikmet olmuştu. Acun Ilıcalı, en az SMS sıralaması oyuna sahip olarak Survivor'a veda eden ismi açıkladı.

Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'da sürpriz veda! Gözyaşları sel oldu!

Elenen isim belli oldu

Yapılan oylama sonucu adaya veda isim Seda oldu.

Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'da sürpriz veda! Gözyaşları sel oldu!

Seda ve Sema gözyaşlarına boğuldu

Survivor'dan elenen Seda ile ikiz kardeşi Sema gözyaşlarına boğuldu. Survivor'da ilk defa eleme potasına giren ve elenen Seda, veda konuşmasında "Ben en iyi kadınların içinde buraya davet edildim. Çok üzgünüm. Çok mutlu bir hayatım var ama burada bir daha yarışamamak beni üzüyor. Tek hayalim yarışmaktı onu da sizin sayenizde aldım. Ben erkeklerle yarışmak istiyordum, hayallerim vardı. Sema'yı burada bırakacak olmak ,çok üzücü. Yolum bu kadarmış yapacak bir şey yok" dedi.

Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'da sürpriz veda! Gözyaşları sel oldu!