Alişan'dan eşi Buse Varol'a olay gönderme

Bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Alişan ve Buse Varol çiftinin boşanacağı konuşuluyor. Alişan, önceki gün oğlu Burak'la Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Alişan'ın eşi Buse Varol'a yaptığı gönderme olay oldu.

Alişan'dan eşi Buse Varol'a olay gönderme

Oyuncu Buse Varol ve şarkıcı Alişan'ın kızlarının doğum gününü ayrı ayrı kutlaması boşanma iddialarını yeniden gündeme getirdi.

Alyansını çıkardı

Buse Varol’un, eşi Alişan ile çekilmiş olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırması ve alyansını çıkarması boşanma iddialarını alevlendirdi.

Buse Varol'a şarkılı gönderme

Alişan, önceki gün oğlu Burak’la Etiler’deki bir mekandan çıkarken görüntülendi  Ünlü şarkıcı, oğlu Burak’ın “Tükeneceğiz" adlı şarkıyı söylemesini istedi. Alişan'ın bu isteği eşi Buse Varol'a gönderme olarak yorumlandı.

Alişan'ın alyansını gazetecilere göstermesi de gözlerden kaçmadı.

O soruyu gülerek geçiştirdi

Esra Erol'un, 'Alişan ve Buse Varol'un evliliklerindeki krizin sebebi belli oldu' başlıklı Instagram gönderisini beğenmesi tartışma yaratmıştı. Alişan, muhabirlerin bu yöndeki sorusunu gülerek geçiştirdi.

"Konuşmak istemiyorum"

Alişan'a, eşi Buse Varol'un "Hayatta başka hiçbir şeye ihtiyacım yok." çıkışı da soruldu. Alişan, "Bu konuda konuşmak istemiyorum, lütfen zorlamayın arkadaşlar" dedi.

Haber