Model Sezgi Sena Akay ile iş insanı Emir Hasoğlu boşandı

Tanıştıktan 6 ay sonra iş insanı Emir Hasoğlu ile 2019'da nikah masasına oturan model Sezgi Sena Akay'ın eşinden anlaşmalı olarak boşandığı ortaya çıktı.

Model Sezgi Sena Akay ile iş insanı Emir Hasoğlu boşandı

2019’da evlenen model Sezgi Sena Akay ile iş insanı Emir Hasoğlu’nun boşandıkları ortaya çıktı. Çiftin oğlu Ali Kerim’in velayetinin annesine verildiği öğrenildi.

Hasoğlu, sosyal medya hesabından “Sezgi Sena Akay ile hiçbir bağım kalmamıştır. Hayatı ile ilgili yorum yapmayacağım. Oğlum Ali Kerim için hukuk yoluna başvuracağım” mesajını yayınlayınca gözler Sezgi Sena Akay’a çevrildi.

Akay, konuyla ilgili şöyle konuştu:

“Birbirimizi tanımadan, çok kısa sürede evliliğe taşıdığımız birlikteliğimizi, yaşadığımız anlaşmazlıklar dolayısıyla bitirme kararı aldım. Anlaşmalı olarak boşandık. Boşanma sonrasında her iki taraf için de bir alışma ve kabullenme süreci olduğundan kendisinin henüz bu süreci atlatamadığını düşünüyorum.”

Sezgi Sena Akay ve iş insanı Emir Hasoğlu tanıştıktan 6 ay sonra nikah masasına oturmuştu.

Alışma sürecini atlatamadı! Model Sezgi Sena Akay ile iş insanı Emir Hasoğlu boşandı

26 yaşında anne oldu!

Tescilli güzel Sezgi Sena Akay, 26 yaşında anne olmuştu. Ünlü model, o dönem güzel haberi şu sözlerle duyurmuştu:

"Yarın benim doğum günüm ve 25 yaşımı bitirirken dünyanın en özel duygularından birini yaşıyorum; annelik... Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin. Babanla birlikte seni heyecanla bekliyoruz, elimizden geldiğince seni her şeyden koruyup, seni olduğun gibi kabul edip çok seveceğiz. Sağlıkla dünyayı gelmeni sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu arada tahminleri alalım. Kız mı, erkek mi?”