'Asgari ücretli benimle yaşayamaz' demişti! Selen Görgüzel'in fakir sevgili itirafı olay oldu!

Oyunculuk ve müzik kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Selen Görgüzel'in, 'Asgari ücretle çalışan sevgili benimle yaşayamaz. Komplekse girer, erkeksi duyguları rencide olur' açıklaması tartışılmaya devam ediyor. Tepkiler üzerine özür dileyen ünlü şarkıcı, olay yaratan sözlerine katıldığı canlı yayında açıklık getirdi.

'Asgari ücretli benimle yaşayamaz' demişti! Selen Görgüzel'in fakir sevgili itirafı olay oldu!

Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz mart ayında tek celsede sonlandıran Selen Görgüzel, geçtiğimiz hafta Akmerkez'de objektiflere yansımış, basın mensuplarıyla sohbeti sırasında çok konuşulacak açıklamalara imza atmıştı.

"Şov yapanlar midemi bulandırıyor"

43 yaşındaki güzel, "Hayatınıza alacağınız erkekte nelere dikkat ediyorsunuz?" sorusu üzerine, "Beni gerçekten dünyanın tek kadını gibi hissettirecek, değer veren, iyi hissettiren, sosyal medya kullanmayan bir erkek istiyorum. Sosyal medyada artist artist pozlar veren erkekler, şov yapanlar midemi bulandırıyor. Hepsine gıcık oluyorum" ifadelerini kullanmıştı.

'Asgari ücret' cevabına tepki yağdı!

"Hayranlarınızdan biriyle ilişki yaşar mısınız?" sorusu da yöneltilen ünlü isim, "Olabilir. Bana hitap etsin, beni mutlu etsin" derken; bir muhabirin "Asgari ücretle çalışan birisiyle sevgili olur muydunuz?" sorusuna üzerine ise şunları söylemişti:

“Sen benim başımı yakacaksın. Benimle yaşayamaz. Komplekse girer. Erkeksi duyguları rencide olur. İyi bir yere götürmek isteyecektir ama yapamazsa gururu kırılır. Kendiliğinden bir şey yapmak ister, yapamaz üzülür. O yüzden davul bile dengi dengine. Ben amazon kadını olduğum için erkek benden her konuda güçlü olması lazım. Masaya yumruğunu koyan adam gibi adam biri olsun. Vıttırı vızzık adamlar istemiyorum hayatımda.”

"Özür dilerim, yanlış anlaşıldım"

Tepkiler üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan şarkıcı, "Asgari ücretle hayatını idame ettirmeye çalışan tüm emekçi kardeşlerimden, büyüklerimden, dostlarım ve arkadaşlarımdan özür dilerim. Maalesef yanlış anlaşıldım. Açıklamam asla sizleri rencide etmek değil, aksine hayat şartlarının ne kadar zor olduğunun altını çizmek amaçlı yapılmış bir söylemdi" mesajını yazdı.

'Asgari ücretli benimle yaşayamaz' demişti! Selen Görgüzel'in fakir sevgi itirafı olay oldu!

"Kadın ve erkek eşit değildir"

"Gönül bu, asgari ücretli değil; hiç işi olmayan insan bile gönlümü çalabilir" diyen Selen Görgüzel, TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına konuk oldu. Günlerdir gündemden düşmeyen açıklamasıyla ilgili bu kez de canlı yayında dikkat çeken sözler sarf etti:

"Hormonel olarak farklıyız"

“Diyorlar ya 'Erkek kadın eşit' diye, değiliz abi. Biz erkek kadın eşdeğeriz. Hukuksal olarak eşdeğer haklarımız vardır ancak eşit değiliz; bir kere hormonel olarak faklıyız, yaradılış olarak farklıyız. Doğal olarak bir kadının da erkeğe vermek istediği şeyler vardır, erkeğin de vermek istediği şeyler vardır. 'Bunları veremeyince üzülür' dedim. Stratejik davranma güdüsü henüz bende gelişmedi. Soru soruyorlar, ben de cevap veriyorum.

"Parası yok diye komplekslendi"

Ben zorluk yaşamış bir kadınım. Bir eli yağda bir eli balda yaşantısı olan bir kadın değilim. Zorluk da, yokluk da, varlık da gördüm. Ne demek olduğunu biliyorum. Mesela çok fakir bir çocuğa aşıktım. Güzel bir ilişkin vardı. Adamın parası yok diye beni bıraktı. Bazı açıklamalarımı tecrübeyle doğru orantılı olarak yapıyorum. Beni istediği gibi yerlere götüremiyor diye komplekslendi ve bu yüzden ayrıldık. Gitti sonra zengin bir kızla evlendi, pislik!

"Yalan yanlış bir şey söylemedim"

Hayatın zorluklarını bilen bir insanım. Zorluk yaşayan insanların hepsine saygı duyuyorum. Yanlış anlaşıldım için özür diledim zaten. Yoksa yalan yanlış bir şey söylemedim. Gerçekten amacım bu değildi. Her tepkiye de bu kadar gönül koyacak durumda değilim. Özür dileme ihtiyacı hissettim.

"Sürekli ayakkabıya 100'er bin TL veremem"

Kimseyi mutsuz etmek istemiyorum, mutsuz da olmak istemiyorum. Öyle bir kriterim yok. Kimseyi üzmemek adına bunları söyledim. Cemiyet hayatından geliri üst, üst, üst seviyedeki birçok dostum, arkadaşım var. Ben de onlarla hayat paylaşamıyorum. Onlar gibi özel uçaklarla sürekli bir yerlere gidip gelemem. Onlar gibi lüksüm yok benim de. Ne yapayım şimdi kendimi mi küçükseyeyim? benim gelirim bu. Tanışırım, sohbet ederim ama ayak uyduramam. Sürekli ayakkabılara, çantalara 50-100 bin TL'ler veremem.”

'Asgari ücretli benimle yaşayamaz' demişti! Selen Görgüzel'in fakir sevgi itirafı olay oldu!