Aslı Enver-Önder Öztarhan aşkı neden bitti? Açıklama geldi!

5 aydır aşk yaşadığı sevgilisi Önder Öztarhan ile yollarını ayıran Aslı Enver, ayrılık sonrası ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu, Öztarhan'la birbirlerine zaman ayıramadıkları için ilişkilerini sonlandırma kararı aldıklarını ifade etti.

Aslı Enver-Önder Öztarhan aşkı neden bitti? Açıklama geldi!

6 ay önce çıktıkları Alaçatı tatilinde ilk kez yan yana görülen Aslı Enver-Önder Öztarhan çiftinin aşkı sürpriz bir şekilde bitmişti. Daha önce iş insanının annesiyle de tanışan Enver, Öztarhan'ı sosyal medyadan silerek, ayrılığı doğrulamıştı.

"Birbirimize zaman ayıramadık"

Ünlü oyuncu, Önder Öztarhan ile yollarını ayırmasının ardından ilk kez konuştu.

'Söylemezsem Olmaz'a açıklamalarda bulunan Aslı Enver, "Zaman arkadaşlar, zaman önemli bir şey. Birbirimize zaman ayıramadık." ifadelerini kullandı.

Birlikteliklerini sosyal medyaya taşımışlardı

Enver, 3 ay önce ilişkisinin doğrulanmasının ardından birlikteliğini sosyal medyaya taşımıştı. Aslı Enver, Instagram'dan sevgilisiyle takipleşmeye başlamıştı. Önder Öztarhan da yakın çevresine çok mutlu olduklarını söylemişti.

Aileye girmişti

Öte yandan Enver, geçtiğimiz hafta iş insanı sevgilisi Önder Öztarhan ile birlikte Ortaköy'deki bir mekanda yemek yemişti. Çifte, Öztarhan'ın annesi de katılmıştı.

Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Enver, ilişkisi hakkında açıklama yapmıştı. Aslı Enver, "Her şey gayet iyi. İlişkimiz de gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor." şeklinde konuşmuştu.

"Daha önceden tanıştık"

Ünlü oyuncu, gazetecilerin, "Önder Bey'in annesi de yemekteydi. İlk defa mı tanıştınız?" sorularına yanıt vermişti. Enver, "Önder'in annesiyle daha önceden tanıştık. Önder de benim ailemi tanıyor." diyerek, evlilik sinyali vermişti.

"Her şey ilk görüşte oldu"

Öztarhan, daha önce yaptığı açıklamada "Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu." ifadelerine yer vermişti.