Baba Vanga'nın bir kehaneti daha gerçek oldu

Balkanların Nostradamus'u olarak bilinen kör kahin Baba Vanga'nın 2022 için öngördüğü bir kehanet daha gerçek oldu.

Baba Vanga'nın bir kehaneti daha gerçek oldu

1996 yılında ölmesine rağmen halen kehanetleri yorumlanan Bulgaristan’ın ünlü kahini Baba Vanga’nın 2022 yılı için öngördüğü bir kehanet daha gerçek oldu. 2022 yılı için 6 öngörüde bulunan kahinin daha önceki tahminlerinden bazıları da tutmuştu.

Sözcü'de yer alan habere göre, geçmişte ABD’nin eski başkanlarından Barack Obama’nın seçileceğini, Prenses Diana’nın yaşamını yitireceğini ve 11 Eylül saldırılarını bilen Baba Vanga bu yıl Dünya’nın bazı bölgelerinde sel felaketi yaşanacağını açıklamıştı.

Gerçekten de Baba Vanga’nın tahmini bu yılın ortasında gerçek oldu ve Avustralya ile birlikte Asya’nın bazı bölgelerinde sel felaketleri meydana geldi.

Kuraklık birçok ülkede görülüyor

Baba Vanga’nın gerçek olan bir diğer öngörüsü ise kuraklıktı… Bu da yaz aylarının gelmesiyle birlikte bu kehaneti de gerçek oldu.

5079 yılına kadar öngörüde bulunduğu ve binlerce kehaneti olduğu öne sürülen Baba Vanga’nın kehaneti sonrasında İngiltere’nin güneybatısı, ortası ve doğusunda kuraklık haberleri gelmeye başladı.

İngiliz İklim, Gıda ve Tarım Bakanlığı, İngiltere’nin bazı bölgelerinin kuraklık statüsüne alınabileceğini duyurdu. Öte yandan İtalya’nın da 1950’lerden beri en büyük kuraklık kriziyle karşı karşıya olduğu duyuruldu.

İtalya’da da sıcak havaların gelmesiyle birlikte bazı bölgelerde kuraklık krizi ortaya çıkmış ve vatandaşlara “su kullanma kotası” getirilmişti.

İşte Baba Vanga’nın 2022 kehanetleri

Balkanlar’ın Nostradamus’u olarak anılan Baba Vanga’nın 2022 yılı için yaptığı tahminler 2021’in sonunda ortaya çıkmıştı. İngiliz ve ABD medyasında yer alan haberlerde Baba Vanga’nın 6 kehanetinin olduğu belirtilmişti.

1- Doğal felaketler, depremler ve tsunamiler

2004 yılında 200 binden fazla insanın yaşamını yitirdiği Hint Okyanusu'ndaki deprem ve tsunamiyi daha önce bilen Baba Vanga, 2022 yılı için de benzer bir öngörüde bulundu.

Baba Vanga, Avustralya ile birlikte birçok Asya ülkesinde benzer doğa felaketinin yaşanacağını öne sürdü. Bu bölgelerde sel felaketinin yaşanacağı tahmin ediliyor.

2- Ölümcül virüs keşfedilecek

Korona virüsü salgınının Omicron varyantıyla birlikte etkisini sürdürdüğü bir dönemde Baba Vanga yeni bir felaketin sinyalini verdi… Baba Vanga, Sibirya'da ölümcül bir virüsün keşfedileceğini açıkladı.Donmuş bir alanda gizli duran ölümcül virüsün küresel ısınmayla birlikte ortaya çıkacağı kaydedildi. Virüsün yayılacağı ve hızla kontrolden çıkacağı da öngörüler arasında yer alıyor.

3- İçme suyu krizi

Baba Vanga'nın gelecek yıl için öngörüleri arasında içme suyu krizi de yer alıyor.

Baba Vanga'nın açıklamalarını yorumlayan uzmanlar, birçok şehirde içme suyu sıkıntısı yaşanacağını ve nüfus artışı ve kirlilik sebebiyle su sorununun ortaya çıkacağını dile getirdi.

4- Uzaylılar saldıracak

Bir süredir gündemde olan Oumuamua isimli göktaşı hem şekli hem de rotasıyla birlikte bilim insanlarında merak yaratıyordu… Baba Vanga'nın kehanetlerini yorumlayanlar bu göktaşının uzaylılar tarafından gönderildiğini ve Dünya'daki yaşamı incelemek için gönderildiğini öne sürüyor.

5- Kıtlık yaşanacak

Baba Vanga, dünyanın en kalabalık nüfusuna sahip ülkelerinden Hindistan'da çok büyük ölçekli bir kıtlık yaşanacağını duyurdu.

Baba Vanga, Hindistan'da hava sıcaklığının 50 santigrat dereceye çıkacağını öngörürken, ünlü kahinin açıklamalarından çekirge ve benzeri canlıların tarlaları işgal edeceği ve ürünlere zarar vereceğine dair yorumlar yapıldı.

6- Sanal gerçeklik geliyor

Baba Vanga'nın yorumlarını değerlendiren uzmanlar ünlü kahinin sanal gerçeklik ile ilgili açıklamalarda bulunduğunu öne sürüyor…

Bazı uzmanlar Baba Vanga'nın, “İnsanların bedenleri dik olmayacak kamburları çıkacak” sözlerini de değerlendirdi. Uzmanlar, Baba Vanga'nın açıklamalarını değerlendirirken bunun sanal gerçeklik ve insanların ekran karşısında tabletleri ve telefonları önünde çok vakit geçirmesinin bir sonucu olacağını söyledi.