Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu barıştı

Oyuncu Berk Atan, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırdığı sevgilisi Selin Yağcıoğlu ile aralarındaki buzları eritti. Önceki gün Nişantaşı'nda el ele objektiflere yansıyan çift, 'Arkadaşlar bir şey söylememize gerek yok. Mutluyuz' ifadelerini kullandı.

Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu barıştı

Oyuncu Berk Atan, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu'ndan geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı. Ancak ikili, daha sonra ilişkilerine bir şans daha verme kararı aldı.

Baş başa yemek

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Atan ve Yağcıoğlu, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir mekanda baş başa yemek yedi.

Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu barıştı

"Mutluyuz"

Mekan çıkışında objektiflere el ele poz veren çift, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Keyifli halleriyle dikkat çeken Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu, "Arkadaşlar bir şey söylememize gerek yok. Mutluyuz. Acelemiz var, sonra konuşuruz." dedi.

Aylar sonra yeniden barışan çiftin, sosyal medyada birbirlerini takip etmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu barıştı

"Beraberliğimizi sonlandırdık" demişti

Selin Yağcıoğlu, ayrılık haberini geçtiğimiz mart ayında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yağcıoğlu, "Bir senelik beraberliğimizi geçtiğimiz haftalarda sonlandırdık. Çok soru gelmiş, toplu yanıt olsun." açıklamasını yapmıştı.

Tektaşını taktı

Öte yandan geçen sene yaz sezonunu Çeşme'de geçiren çiftten Atan, sevgilisine evlenme teklifi etmiş, "Evet." yanıtını veren Selin Yağcıoğlu da tektaşını parmağına takmıştı.

"Ayrıldık"

Ancak çift, kısa bir süre sonra sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile aşklarını noktaladıklarını duyurmuştu.

Doğum gününde barışmışlardı

Atan, Yağcıoğlu ile aralarındaki buzları eritmişti. Çift, geçtiğimiz yıl eylül ayında Atan'ın 30. yaş gününde bir araya gelmişti. Sevgilisine doğum günü partisi düzenleyen Yağcıoğlu, o anları da sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

"Ayrılmadık"

Daha sonra Atan ve Yağcıoğlu'nun ayrıldığı ileri sürülmüştü. İkilinin fotoğraflarını silmesi ve birbirini takip etmeyi bırakması da iddiaları güçlendirmişti. Yağcıoğlu haklarında çıkan 'ayrılık' haberlerini reddederek, "Bir kez ani bir sinirle ayrıldık, onda da birkaç saat sonra barıştık." demişti.

Evliliği kısa sürdü

Yağcıoğlu, 2018 yılında lise yıllarında tanıştığı Gökhan Balarısı ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çift, çocukları dünyaya geldikten kısa bir süre sonra boşandı. Yağcıoğlu'nun bu evliliğinden Su adında bir kızı var.

FB TV'deki görevini bıraktı

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olan Yağcıoğlu, ilk olarak spor spikerliği ile tanınmıştı. FB TV’nin spikerliğini, attığı tweetler yüzünden bırakmak zorunda kalmıştı. Fenerbahçe taraftarları, Selin Yağcıoğlu'nun FB TV'de çalışmaya başlamadan önce Galatasaray lehine Twitter'da yazdığı tweet'leri bulup, yayınlamış, bunun üzerine Twitter'da, "FB TV'de Selin Yağcıoğlu'nu istemiyoruz." diye kampanya başlatılmıştı.