Bir süredir ekranda yoktu! Ülke TV'de sürpriz ayrılık! Hande Koçyiğit, kanalla yollarını ayırdı!

Başarılı ekran yüzü Hande Koçyiğit, Ülke TV ile yolları ayırdığını duyurdu. Deneyimli isim, bir süredir sağlık sorunları nedeniyle ekranda yoktu.

Bir süredir ekranda yoktu! Ülke TV'de sürpriz ayrılık! Hande Koçyiğit, kanalla yollarını ayırdı!

Ülke TV’den ayrılık haberi geldi. Hafta içi her gün saat 16.00'da canlı yayınla ekranlara gelen Akşama Doğru isimli programın sunucusu Hande Koçyiğit, kanalla yolları ayırdığını duyurdu.

Medya Radar'ın haberine göre, bir süredir ekranda olmayan isim, veda haberini sosyal medya hesabından paylaştığı video ve mesajla duyurdu:

“Yerle bir olan şehirler, yok olan yaşanmışlıklar, yarım kalan hayatlar, acı içinde kalan bedenler-yürekler, geçmeyeceğini bildiğimiz bu acı karşısında, herkes gibi üzüntülü ve çaresiz hissediyorum. Kelimelerin, cümlelerin anlamsız kaldığı, içinden geçtiğimiz, üzerimizden geçen bu ağır ve sancılı dönemden dolayı hiç söz konusu yapmak istememiştim. Ancak; çok fazla sorulmaya başlandığı için artık belirtme gereği duyuyorum.

Bu zor günlerde işimin başında olamayışımın nedeni maalesef yaşadığım sağlık süreciyle ilgiliydi. Nasıl olduğumu merak edenlere; artık iyiyim.

Devamına gelirsek…

Yaklaşık 3 yıl önce çalışmaya başladığım, Kanal 7 Medya Grubu - Ülke Tv ile 17.02.2023 tarihi itibarıyla yollarımızı ayırdık.

Tüm çalışma arkadaşlarıma, yolumun kesiştiği herkese, deneyimlerime teşekkür ederim. 3 yıldır ilgiyle takip eden, izleyen herkese çok teşekkür ederim. Her son yeni bir başlangıcı müjdeler. Bundan sonrası için güzel haberler ve mecralarda buluşmak dileğiyle…”

Hande Koçyiğit kimdir?

Hande Koçyiğit, 11 Şubat 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Gaziosmanpaşa Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünü tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünden mezun olmuştur. Başkent İletişim Akademisi’nde ve Diyalog Anlatım ve İletişim’de spikerlik-sunuculuk eğitimleri almıştır.

Tvem kanalında spikerlik ve editörlük yapan isim, 2020 yılından bu yana da Ülke Tv’de görev alıyordu.