Bülent Ersoy'un transpran cesurluğu

Türk müzik tarihinin en büyük ikonu olarak işaret edilen Diva Bülent Ersoy, Affet Sahne Bahçeşehir'e transparan elbisesiyle damgasını vurdu.

Bülent Ersoy'un transpran cesurluğu

Dünyaca ünlü starlar Beyonce, Kim Kardashian’ın iç çamaşır kullanmadan cesurca giydiği transparan elbise akımına Diva Bülent Ersoy da dahil oldu.

İzdihamın yaşandığı konserde Diva Bülent Ersoy, kendisini telefonlarıyla çekmek için yarışan binlerce hayranının büyük tezahüratlarıyla sahneye çıktı. Türk müzik tarihinin en büyük ikonu olarak işaret edilen Diva Bülent Ersoy, ikonik tarzı ve eşsiz sahne performansı ile büyüledi.

Siyah derin göğüs dekolteli Gülşah Saraçoğlu imzalı transparan hot couture elbisesi, tepeden tırnağa ders niteliğindeki sahne imajı ile Diva, kendine hayran bıraktı.

Diva’ya sahne öncesinde özel karşılama yapıldı. Hayranları tarafından gece boyunca “Divaların Divası” sözleriyle iltifatlar yapılırken kadehler “Sen Çok Yaşa Divamız” sloganlarıyla kaldırıldı.

Bülent Ersoy‘un haftalar öncesinden sold out olan Affet Sahnesi’nin hınca hınç dolu olması sebebiyle yer bulamayan hayranları, mekânın kapısından geri dönmek zorunda kaldı. Kapıdan dönen hayranları gelecek konser tarihini öğrenip rezervasyon yaptırmak istediler.