Burçin Terzioğlu'nun tektaşı ve alyansı göründü

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan oyuncu Burçin Terzioğlu ile spor eğitmeni Umut Duygu, evlilik kararı aldı. Sevgilisiyle Demet Evgar'ın düğününe katılan Terzioğlu, parmağındaki tektaş yüzüğü ve alyansıyla dikkat çekti.

Burçin Terzioğlu'nun tektaşı ve alyansı göründü

Geçtiğimiz ay evlenen Demet Evgar ve Levent Babataş çifti, geçtiğimiz Cuma günü Emirgan'daki evlerinde kutlama gerçekleştirdi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; düğüne katılan ünlü isimler arasında oyuncu Burçin Terzioğlu ve sevgili Umut Duygu da yer aldı.

"Çok mutluyum"

Çıkışta gazetecilerin objektiflerine yansıyan Terzioğlu, "Demet mutlu olduğu için ben çok mutluyum. Yeğenim Mavi, yakın zamanda bizimle olacak, bunun için de çok heyecanlıyım." dedi.

Burçin Terzioğlu'nun tektaşı ve alyansı göründü

42 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz hafta doğum yapan arkadaşı Sinem Kobal ile ilgili de konuştu. Kobal ile görüştüğünü ifade eden Burçin Terzioğlu, "Allah nazarlardan korusun çok tatlılar." diyerek yakın zamanda yer alacağı projelerin de netleşeceğini belirtti.

Tektaş ve alyans göründü

Ayrıca parmağındaki tektaş yüzüğü ile dikkat çeken Terzioğlu, muhabirlerin "Burçin Hanım tektaşınız göz kamaştırıyor. Umut Bey'in hediyesi mi?" sorusuna gülerek "Teşekkürler." demekle yetindi.

Ünlü oyuncunun tektaş yüzüğünün yanında alyansın da yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Burçin Terzioğlu'nun tektaşı ve alyansı göründü

"İlişkimizi konuşmuyoruz"

Geçtiğimiz aylarda Umut Duygu ile birlikte Bebek'te yürüyüş yaparken objektiflere yansıyan Burçin Terzioğlu, yolunda giden özel hayatıyla alakalı sorulara, "İlişkimizi konuşmuyoruz." yanıtını vermişti.

Aşk 2018'de bitti

Oyuncu İlker Kaleli ile 3.5 yıllık ilişkisini 2018 yılında noktalayan oyuncu Burçin Terzioğlu, aşk orucunu 2020'de bozmuştu.

Terzioğlu, spor eğitmeni Umut Duygu ile yeni bir birlikteliğe yelken açmıştı.