Buse Varol, üçüncü kez anne olmak istiyor

Şarkıcı Alişan ile mutlu bir evlilik sürdüren, Burak ve Eliz adında iki çocuğu olan oyuncu Buse Varol, üçüncü kez anne olmak istediğini söyledi

Buse Varol, üçüncü kez anne olmak istiyor

Ünlü modacı Hakan Akkaya'nın 2022 koleksiyonu önceki akşam dev bir defileyle tanıtıldı. Geceye katılan şarkıcı Alişan'ın eşi oyuncu Buse Varol, "Hakan'ın yaptığı defileler acayip güzel olduğu için çok merak ediyorum." dedi.

Yeni proje

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre yeni bir işe başlayacağını söyleyen Varol, "Dizi olacak, detay veremiyorum. Benim daha önce oynamadığım bir karakter olacak." ifadelerini kullandı.

"Eşim en büyük destekçim"

31 yaşındaki oyuncu, gazetecilerin, "İki çocukla zorlanmayacak mısınız?" sorusuna "Deneyeceğim, bilmiyorum." yanıtını verdi.

Eşi Alişan'ın kendisini desteklediğini söyleyen Buse Varol, "Üç sene ara verdim, o da en büyük destekçim." dedi. Ayrıca üçüncü kez anne olmak istediğini de belirten Varol, "5-6 sene sonra olacak şekilde düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Mutlu evlilik

2018 yılında nikah masasına oturan ve mutlu evlilikleri süren Alişan-Buse Varol çifti, 2019'un şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına almıştı. İkilinin, bebekleri Eliz de geçtiğimiz şubat ayında dünyaya gelmişti.