Çağatay Ulusoy, Söğüt'te 12 milyon TL'ye arsa satın aldı

Doğayla iç içe olmayı seven, balık tutmak ve dalmak gibi su sporlarıyla ilgili olan 31 yaşındaki oyuncu Çağatay Ulusoy, Söğüt Köyü'nde arazi aldı. Ünlü oyuncu, şimdi de satın aldığı arazinin bitişiğindeki araziyle ilgileniyor.

Çağatay Ulusoy, Söğüt'te 12 milyon TL'ye arsa satın aldı

Çağatay Ulusoy ve eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın geçtiğimiz yıl oyuncu Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu'nun düğün töreninde görüntülenmelerinin ardından magazin kulislerinde ikilinin yeniden barıştığı öne sürülmüştü.

Düğünde karşılaştılar

Düğün töreninde aynı ortamda bulunan Çağatay Ulusoy ve güzel oyuncunun yeniden beraberlik yaşadığının konuşulması sonrası iki taraf sessizliğini korumuştu. Çağatay Ulusoy'un Serenay Sarıkaya ile birlikte tatile çıkacağı bile öne sürülürken Ulusoy Instagram hesabından sert açıklamalarda bulunmuştu.

"Salın bizi be kardeşim"

İddialara kayıtsız kalmayan Ulusoy, "Neredeyse 5 yıldır gayet güzel giden bir ilişkim varken her sene bugünkü gibi yapılan yalan haberleri ısıtıp ısıtıp veriyorsunuz, bir de kendinizden eminmiş gibi bir tarz sergileyip algı yönetimi çabanız yok mu? Çok üzücü... Gayeniz nedir? Anlamıyorum, bir salın bizi be kardeşim..." ifadelerini kullanmıştı.

"Kalplerimiz nasırlaştı"

Uzun süredir birliktelik yaşayan Çağatay Ulusoy (30) ile Duygu Sarışın'ın (33) geçtiğimiz aylarda ayrıldıkları konuşulmuştu. Ulusoy, bu iddiaları yalanlayarak "Bizim tabii kalplerimiz nasırlaştı, gülüp geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor” demişti.

Geçtiğimiz yıllarda yakın dostları Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Marmaris Bozburun’da denize sıfır arazi satın alan Çağatay Ulusoy, şimdi de rotasını civardaki Söğüt Köyü’ne çevirdi.

12 milyon TL'lik arazi

Burada hem tatil yapıp hem de arsa bakan oyuncu, 7 bin 750 metrekare büyüklüğündeki, deniz manzaralı araziyi 12 milyon TL’ye satın aldı.

Posta’dan Kamil Sümer’in haberine göre; ünlü oyuncu, şimdi de bitişiğindeki araziyle ilgileniyor.

Ulusoy'un projesinde iki önemli değişiklik

Öte yandan Çağatay Ulusoy'u dizi setlerine geri döndüren Süslü Korkuluk için iddialar bitmek bilmiyor. TV8'de başlaması beklenen projenin daha sonra Netflix'e satıldığı duyurulmuştu. Kadrosunda Salih Bademci'nin de yer aldığı belirtilen proje için iki önemli değişiklik gerçekleşti.

Ünlü oyuncunun partnerinin ilk olarak Alina Boz olduğu açıklanmış, Boz'un projeden ayrıldığı iddia edilmişti. Daha sonra Esra Bilgiç ismi geçmiş ve onun için de, Bilgiç'in şartlarda anlaşamadığı için projeden ayrıldığı belirtilmişti.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; projenin adı Terzi olarak değiştirildi. Çağatay Ulusoy'a partner olarak da Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro mezunu Şifanur Gül adlı genç oyuncu getirildi.