Camdaki Kız'da Nalan, Hayri'nin gidişiyle yıkıldı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız' 26 Mayıs Perşembe akşamı 44'üncü bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan'ın paylaştığı dizinin yeni bölümüne Hayri'nin gidişi karşısında gözyaşlarını tutamayan Nalan damga vurdu. Doğum gününde dilek tutan Nalan, Hayri için, 'Ne olur Hayri gitmesin' dedi. İşte 'Camdaki Kız' son bölümde yaşananlar…

Camdaki Kız'da Nalan, Hayri'nin gidişiyle yıkıldı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi ‘Camdaki Kız’ 26 Mayıs Perşembe akşamı 44’üncü bölümüyle ekranlara geldi. Hayri'nin gidişi karşısında gözyaşlarını tutamayan Nalan, doğum gününde dilek tuttu ve Hayri için, "Ne olur Hayri gitmesin" dedi.  İşte ‘Camdaki Kız’ son bölümde yaşananlar…

Perşembe ‘akşamları Kanal D’de yayınlanan ve 'Nalan Koroğlu’ karakterinin yaşadıkları ve iç dünyasının anlatıldığı ‘Camdaki Kız’, 26 Mayıs akşamı 44’üncü bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Burcu Biricik, Enis Arıkan, Hande Ataizi, Devrim Yakut, Nur Sürer, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu ve Selma Ergeç'in başrolünde olduğu dizi, ikinci sezonunda da reytinglerini artırmayı başardı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız’da geçtiğimiz hafta Nalan, annesi bildiği Feride’nin aslında anneannesi olduğunu öğrendi ve yüzleştiği gerçekle darmaduman oldu.

"Babam kim?"

Bu sırada annesinin odasına giden ve onunla yüzleşen Nalan, kendisini korkuyla büyütmesine sitem ederken; babasının kim olduğunu sordu. Buna cevap vermeyen Feride ise önce onu aramaması gerektiğini ardından da babasının yıllar önce öldüğünü söyledi. Buna inanmayan ve babasını bulması konusuna kendi karar vereceğini vurgulayan Nalan ise Hayri ile sahile gitti.

Hayri'den ilan-ı aşk

Hayri’ye kimsenin kendisine kıymet vermediğini anlattı ve onun da böyle yaptığını düşündüğünü söyledi. Hayri ise Nalan’a; "Nalan Hanım, siz benim hayattaki varoluş sebebim olmuşsunuz. Şimdi soruyorum; Peki ben sizin için kimim?" dedi.

Camdaki Kız'da Nalan, Hayri'nin gidişiyle yıkıldı

Artık bambaşka Nalan

Dün akşam yayınlanan son bölümde; Feride’nin ona söylediği yalanı öğrenen Nalan, annesine bundan sonra hiçbir şeyin hesabını vermemesi dikkat çekti. Nalan, artık Feride'nin emirleri altında yaşamayacağını ilan etti.

Selen'den radikal karar

Koroğlu Holding’den ayrılıp Cavit ile iş kurmayı planlayan Selen ise, Muzo’nun sert tepkisiyle karşılaştı. Selen'in gözü hiçbir şey görmezken, ailesini karşısına alarak herkesten uzaklaşmayı kafasına koyması dikkat çekti.

Feride ise eşyalarını toplayarak konaktan ayrılıp, Nalan'ın hayatından çıkmaya karar verdi. Geçmişini geride bırakmaya çalışan Nalan, Feride’nin konaktan ayrılacağını duysa da engel olmadı.

Camdaki Kız'da Nalan, Hayri'nin gidişiyle yıkıldı

Duygusal ayrılık

Hayri, Nalan'ı hiç bırakmayacağına söz verdikten sonra, memleketine döneceğini açıkladı. Nalan ise doğum günü dileğini Hayri'den yana kullandı ve "Ne olur Hayri gitmesin" dedi.

Hayri'yi bir daha görmeyecek olmanın düşüncesiyle kahrolan Nalan, telefonla Hayri'yi aradı. Hayri, Nalan'ın ağzından dökülen cümleleri şaşkınlıkla dinlerken Nalan, gözyaşlarına boğuldu.

Camdaki Kız'da Nalan, Hayri'nin gidişiyle yıkıldı