Camdaki Kız'da Sedat büyüyü bozdu! Hem Nalan'a hem Hayri'ye yakalandı!

Gülseren Budaycıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız, 7 Ekim Perşembe akşamı 14'üncü bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı dizinin son bölümünde Koroğlu Ailesi'nde yönetim kurulu başkanlığı için kılıçlar çekilirken Sedat ve Nalan'ın balayı kaçamağı gündem oldu. Cana'dan bir türlü kopamayan Sedat'ın gece sonunda sevgilisini aramasına tepki yağdı.

Camdaki Kız'da Sedat büyüyü bozdu! Hem Nalan'a hem Hayri'ye yakalandı!

Kanal D’nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi Camdaki Kız, son bölümüyle yine sosyal medyada gündem oldu. Dizinin 14'üncü bölümünde; Sedat ve Nalan arasında beklenen yakınlaşma yaşandı. Sedat’ın gece sonunda Cana'yı araması ve akabinde hem Hayri'ye hem de Nalan'a yakalanması yeni bölüme damga vurdu.

Sedat ve Cana'dan Nalan'a oyun

Camdaki Kız son bölümde; Nalan ve Cana’nın aynı odada olduğunu fark eden Sedat, bir şey yapmalarını gerektiğini söylerken Cana’nın aklına bir plan geldi. Yakın arkadaşı kaza yapmış gibi numara yapan Sedat, karısını eve yollamayı başardı.

Olanlardan habersiz olan Nalan, Hayri ile eve giderken Hafize aradı. Annesinin odanın kapısını açmadığını söyleyen Hafize, Nalan’ı eve çağırdı. Apar topar eve giden Nalan, odaya girmek için Hayri’den yardım istedi. Balkondan içeri giren ve yatağın üzerindeki mektupları gören Hayri, kapının kilidini açtığı gibi Feride geldi.

Feride demediğini bırakmadı

Hem Nalan’ı hem diğerlerine çok kızan Feride, Nalan’a ancak kucağında bebeğiyle geldiğinde her şeyin eskisi gibi olacağını söyledi. Bu arada Nalan, annesi ve babasının arasının bozuk olduğunu ve Adil Bey’in evi terk ettiğini öğrendi.

Hayri'nin Nalan'ı mutlu etme çabası

Annesinin söylediği ağır sözlere şahit olan Hayri ise morali bozuk olan Nalan’ı eve gitmeden önce sahil kenarına götürdü. Eve gittiğinde Gülcihan Hanım’a durumu açıklayan Nalan, odasına çıkıp uyudu.

Geceyi sevgilisiyle geçirdi

Bu sırada Cana ile otelde olan Sedat ise annesinin telefonuyla büyü bir şok yaşadı. Oğlundan şüphelenen Gülcihan, Sedat'a inandı. Sabah eve giden Sedat, babasının Beyoğlu’ndaki otel için istediği kredi konusunda uğraşacağını söyledi. Selen’in kendisini küçük görmesinden şikayet eden Sedat, Nalan’a dert yandı.

Otelde karşılaştılar

Aklı ailesinde olan Nalan ise babasının arayarak otele geleceğini söyledi. Otele girdiği gibi Cana ile karşılaşan Nalan, Cana’nın babası ve Sedat hakkındaki sözlerine çok sinirlense de belli etmedi. Babasına annesinin kendisinden bir şey saklayıp saklamadığını da sordu. Adil Bey, gerçekleri aklından geçirse de kızına bir şey söylemedi.

Cavit'ten sedat'a yardım

Şirkette kredi için canla başla mücadele eden Sedat ne yapacağını düşünürken; Cavit eniştesi imdadına yetişti. Yönetim kurulu için doğru kişinin ta kendisi olduğunu söyleyen Cavit, kredi işini halletti. Sedat’a yardım eden Cavit’in bunu neden yaptığı ise merak konusu oldu. Ancak bu hamle herkesin aklına Cavit’in Gülcihan’ı arayıp “Rafet’i bitireceğim” sözlerini getirdi.

Kahvaltı sofrasında banka müdürünü arayarak kredi müjdesini veren Sedat, herkesi şaşırttı. Başta babası Rafet olmak üzere tebrikleri kabul eden Sedat, başarısını karısına borçlu olduğunu ve bu nedenle Nalan’ı çiftlik oteline götüreceğini açıkladı.

Yeni evlilerin balayı kaçamağı

Otele ulaştıklarında odalarından çıkmayan Sedat ve Nalan keyifli dakikalar geçirdi. Evdekilerin taklidini yapan Sedat, eşini güldürürken; Nalan da sessiz sinemada ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ filmini anlattı. Ardından romantik anlar yaşan ikili, nihayet yakınlaştı.

Sedat fena yakalandı

Ancak Koroğlu çiftinin gecesi pek de keyifli bitmedi. Nalan uyurken Cana’yı arayan Sedat, onu çok özlediğini ve çok sevdiğini söyledi. Bunu duyan Hayri büyük bir şok yaşarken; Nalan da kocasının telefon konuşmasına şahit oldu. Sedat'ın bu davranışına tepki yağdı.

İşte Sedat için yapılan yorumlardan bazıları...

"Sinirlenmemek elde değil. Bir insan nasıl daha da alçalabilir? Bunun en güzel örneği Sedat olmalı", "Cana ve Sedat ikilisinden midem bulanıyor", "Kaç yıllık yorumcuyum sana söyleyecek kelime bulamadım", "Erkekler en büyük yanlışlarını en doğru kadınlarda yapar", "Sadakatsiz'deki Volkan'dan daha itici geldin gözüme".