Can Bonomo'nun klibinin yönetmenliğini eşi Öykü Karayel yaptı

Türk rock müziğin başarılı sanatçısı Can Bonomo'nun Sustum isimli yeni teklisi ve video klibi yayınlandı. Klibin yönetmenliğini ise, Bonomo'nun eşi başarılı oyuncu Öykü Karayel üstlendi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Can Bonomo'nun klibinin yönetmenliğini eşi Öykü Karayel yaptı

Söz ve müziği Can Bonomo'ya ve düzenlemesi Can Saban'a ait olan şarkının kayıtları Ali Rıza Şahenk'in sahibi olduğu The FatLab Stüdyosu'nda gerçekleşti. Şarkının kapak tasarımını Artificial Fantastique yaptı.

Klibin yönetmenliğini ise başarılı oyuncu Öykü Karayel üstlendi. Benzinlikte geçen kısa film dokusundaki klipte Esra Ruşan, Beran Soysal ve Uğur Uzunel rol aldı.

Can Bonomo, yeni projesi Sustum ile ilgili duygularını ise şu sözlerle dile getirdi:

“Sustum, çağımızın melankoli frekansına uyumlanmış, anksiyatik bir adamın kısa hikayesi gibi oldu. Dünyanın yükünü sırtında taşıdığına kendini ikna etmiş, çıkış yolunu da tanıdığı, bildiği eski mutluluklarda arayan bir anti kahraman.

Dönem dönem hepimizin bu kanala girdiğini, ya da amiyane tabirle bu tuzaklara düştüğünü düşünüyorum. Dilerim dertleriniz bu şarkı kadar kısa sürsün. Hayat kısa ve pek şahane! Bu şarkının önümüzdeki Mart ayında çıkarmayı planladığımız yeni albümün müzikal dokusunu çok güzel yansıttığını düşünüyorum. Keyifli dinlemeler.”