Celil Nalçakan, ilk kez sevgilisiyle görüntülendi! 'Gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorum'

'Poyraz Karayel', 'Kardeşlerim' ve 'Hanımın Çiftliği' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Celil Nalçakan, meslektaşı Ahu Yağtu ve şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelmişti. Bu söylentileri yalanlayan ünlü isim, önceki akşam katıldığı bir etkinlikte ilk kez sevgilisi ile objektiflere yansıdı.

Celil Nalçakan, ilk kez sevgilisiyle görüntülendi! 'Gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorum'

Celil Nalçakan, geçtiğimiz sene Serdar Ortaç'ın eski sevgilisi Seçil Gür ile aşk yaşadığı iddialarıyla adından söz ettirmişti. İkilinin Cihangir'de birlikte taksiye binerken görülmesi, aşk iddialarını güçlendirmişti. Haklarında çıkan haberlerle ilgili herhangi bir açıklama yapmayan ikiliden Nalçakan, daha sonra sessizliğini bozmuştu. Bir video çeken Nalçakan, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Birkaç gündür Magazin sitelerinde çıkan haberler var. Bunlarla ilgili bir iki kelam etmek isterim... İnsanlar, bir kadın ve bir erkek arkadaş olabiliyor. Genelde de oluyor zaten. Dünyanın her yerinde oluyor, vallahi... Oluyor yani. Ayrıca da sevdalanmak dünyanın en güzel şeyi. İnsan sevdalansa niye saklasın böyle bir şeyi? diye düşünüyorum. Seçil hakikaten çok çok severim, çok kıymetli arkadaşımdır. Ayrıca sesine de hayranım kendisinin. bunun dışında bir durum da yok."

Seçil de paylaştı

Nalçakan'ın çektiği videoyu kendi sosyal medya hesabından da paylaşan Seçil Gür, ünlü oyuncuya "Var ol babuşum" diye seslenmişti.

"Bizimki set kardeşliği"

Ardından, ünlü ismin Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu ile yakınlaştığı konuşulmaya başlanmıştı. Nişantaşı'nda görüntülenen ikili, rol aldıkları dizinin set arasında öğle yemeği için yakındaki bir restorana gitmişti. Basın mensuplarıyla konuşan ikiliden Nalçakan, aralarında çıkan aşk iddialarına; "Hayatımda kimse yok, yalnızım. Bizimki set kardeşliği" diyerek son noktayı koymuştu.

Sevgilisiyle el ele

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre, Kafa dergisi, dün gece Kuruçeşme'de 100'üncü sayısını kutladı. Partiye sanat ve spor camiasının ünlü isimleri katıldı. Celil Nalçakan, sevgilisi ile ilk kez el ele etkinliğe katıldı.

Basın mensuplarıyla konuşan 44 yaşındaki oyuncu, “7-8 yıldır bu dergide yazıyorum. Yapmaktan da gurur duyduğum en kıymetli işlerimden birisi. Günümüzde basılı bir eserin 100'üncü sayıya ulaşması muhteşem bir şey” dedi.

Dizi ve tiyatro projelerinin devam ettiğini söyleyen Nalçakan, rol aldığı ‘Bursa Bülbülü’ filmi hakkında, "Çok güzel bir iş oldu. Verdiğimiz emeğe değdi. Film altı haftada bitti, ben dört haftasında vardım” ifadelerini kullandı.

"Mutlu oluyoruz"

İlişkisinin çok güzel gittiğini belirten ünlü oyuncu, “Ben gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorum. Böyle zamanlarda ve özel durumlarda da birlikte çıkıyoruz. Mutlu oluyoruz” şeklinde konuştu.

Celil Nalçakan, ilk kez sevgilisiyle görüntülendi! 'Gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorum'