Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser'in ilişkisi ikinci kez bitti

'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı, iki yıl önce boşandığı eski eşi Mustafa Can Keser ile yeniden barışmıştı. Oyuncu, eski eşinden gelen evlenme teklifini 'tektaş' videosuyla duyurmuştu. Evlenecekleri beklenen çiftin ayrıldığı iddia edildi. Damla eski eşinin fotoğraflarını sildi.

Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser'in ilişkisi ikinci kez bitti

'Sihirli Annem' dizisinin Tuğçe’si olarak hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser’le ikinci çocuğuna hamileyken boşanma kararı almıştı. Boşanma gerekçesi olarak şiddet gördüğünü ve aldatıldığını gösteren Ersubaşı, hızlı bir şekilde boşanmıştı.

Çocuklarını tatile götüren ikili barıştıklarını reddettikten kısa bir süre sonra tekrar bir araya geldi. Bu tatil sonrası Damla Ersubaşı ,eski eşi Mustafa Can Keser'i affettiğini açıklamıştı.        

Barıştıklarını duyurmuştu

Keser ile birlikteliklerine yeni bir şans verdiğini duyuran oyuncu, "Kızlarımın babası, hayatımda en çok kıymet verdiğim insanların başında gelen minik kuşum... Birlikte tekrar bir yola çıktık ve bu süreçte ikimiz de birbirimize saygı duymayı ve önem vermeyi öğrendik. Hiçbir hata ve yanlış tek taraflı değildir, payları değişir" demişti.

Ersubaşı, sözlerini "Anlaşamadığımız, ortak noktaya varamadığımız konular oldu. Bizim Mustafa ile en büyük ve hatta şu anda baktığımda tek sorunumuz Mustafa'nın öfkesi ve siniriymiş. Bazı şeylerin gerçeği yansıtmadığını her zaman söylemiştim" şeklinde sürdürmüştü.

"Şu anda ikimiz de çift terapisine gidiyoruz ve çok mutluyuz. Mustafa'nın özellikle öfke kontrolünü fark etmesi ve düzeltmek için elinden geleni yapması sevgimi de, saygımı da arttırdı" diyen ünlü isim, "Hayatta her şey olabilir ve kin tutmak yerine mutlu olmayı seçtik biz. Yaşandı ve bitti... Sizden tek ricam her fikre, her düşünceye insanın saygım var. Sadece lütfen bunu kimseyi kırmadan, üzmeden yapalım. Olur mu? Üslup her şeydir..." demişti.

Fotoğrafları kaldırdı

TV8 ekranlarda yayınlanan '2. Sayfa' programının iddiasına göre; evlenecekleri beklenen çiftten ayrılık haberi geldi. Damla eski eşinin fotoğraflarını Instagram sayfasından kaldırıldı.

Haber

Soruları yanıtladı

İki çocuk annesi eski oyuncu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. "Eşini ne diye kaydettin?" sorusuna da fotoğraf ile yanıt veren Damla Ersubaşı, "Can Parçam" yazılı kareyi "Çok seviyorum keratayı" diyerek yanıtladı.

Nikah cevabı

28 yaşındaki Ersubaşı, "Tekrar nikah kıymayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Şu an öyle bir düşüncemiz yok, muhtemelen olmaz da" yanıtıyla ise şaşırttı.

'Rahatladın mı?'

Bunun üzerine gelen "Acaba o seni seviyor mu senin onu sevdiğin kadar" mesajı gelen Ersubaşı, takipçisine şu sözlerle yanıt verdi:

"Sevmiyor annem, sevmiyor gülüm, sevmiyor bacım; tek ben seviyorum, en çok ben seviyorum o hiç beni sevmiyor oldu mu, rahatladın mı?"