Dr. Astrolog Şenay Devi açıkladı! Gökyüzünün kozmik âşıkları Venüs ve Mars buluşuyor!

Ünlü Dr. Astrolog Şenay Devi, 'Gökyüzünün kozmik âşıkları Venüs ve Mars buluşuyor' başlıklı yazısında hayatınızda Venüs ve Mars enerjileri arasında daha fazla denge yaratabilmemizin ipuçlarını verdi.

Dr. Astrolog Şenay Devi açıkladı! Gökyüzünün kozmik âşıkları Venüs ve Mars buluşuyor!

İşte Dr. Astrolog Şenay Devi’nin o yazısı:

“15-16 Şubat tarihlerinde Oğlak burcunda Venüs ve Mars gökyüzünde bir araya gelecek. Bu gün  Ay, Aslan burcunun zirvesinde olacak ve kendimizi özgürleştirmemize, cinselliğimize önem verip kimliğimizi kazanmamıza ve varlığımızın doluluğuyla bağlantı kurmamıza rehberlik edecek  güçlü kozmik güçler ile saracak bizleri. 

Venüs, Aşk Tanrıçası olarak kabul edilir ve Mars, Savaşçı Gezegen olarak kabul edilir, bu nedenle bu ikisi bir araya geldiğinde, kalplerimizin etrafındaki blokları kaldıracak ve ruh eşimizle kalplerimizi birleştirecek bizleri harekete geçirebilecek tutkulu, romantik enerji yaratmaya yardımcı olacak. 

Aslan'da parıldayan Dolunay da bu enerjiye güç katıyor, bize aydınlanmanın, teslim olmanın ve neşeyi bulmanın zor olmadığını öğretecek. 

Çoğumuz nasıl göründüğümüz konusunda çok sertizdir, ancak bu enerji bize dişi ve eril enerjiyi tam olarak kucaklamamız ve bedenlerimiz için rehberlik edecek. 

Bu enerji altında, dans ederek, kendimizle barışarak veya aynada kendimizi iyi hissetmemizi sağlayacak.  Kim olduğunuza sahip çıkın, teninizde güzel hissedin ve kendinize güvenin. 

Venüs ve Mars bir araya geldiğinde, enerjilerinin yeniden doğuşunu ve içimizdeki hem dişil hem de eril ilkelerin yeni uyanışını deneyimliyoruz.

Venüs kutsal dişil enerjiyi temsil eder. Bu enerji cinsiyetin ötesine geçer ve hepimizin ve tüm doğanın içinde yaşar.

Dişil enerji dalgalı çizgiler, akan su ve akış süreci ile temsil edilir. O sezgisel fısıltı, yanaktan süzülen tertemiz gözyaşı,  açık kalp ve gezginin yolculuğu. Serin bir esinti, yağmurun sesi, Ay ve karanlık gece gökyüzü.

Astrolojide Venüs aşk, uyum, para ve güzellik gezegenidir. Enerjisi,  Ruhumuzdaki  Tanrıçamızla bağlantı kurmamıza, yaratıcı alevlerimizi körüklememize, zenginlik yaratmamıza ve kendimizi güzellikle kuşatmamıza ilham veriyor.

Mars kutsal eril enerjiyi temsil eder. Bu enerji aynı zamanda cinsiyetin de ötesine geçer ve hepimizle ve tüm doğayla birlikte yaşar.

Eril enerji, düz çizgiler, durgun su ve zamanlama ve düzenleme süreci ile temsil edilir. Bu bizim rasyonel zihnimiz, gerçeğimizi söyleme yeteneğimiz ve bu 3B dünyada hayatta kalmak için ihtiyaç duyduğumuz istikrar ve güvenliktir. Sıcak Güneş, parlak mavi gökyüzü ve günün sonunda gözlerimizi kapattığımızdaki başarı hissi.

Astrolojide Mars, hareket, motivasyon ve korkusuzluk gezegeni olarak kabul edilir. Enerjisi, ilerlememiz, korkularımızı aşmamız ve içsel güvenimizi ve gücümüzü bulmamız için bize ilham veriyor.

Venüs ve Mars bir araya geldiğinde, sundukları enerjiler arasında nasıl daha fazla denge yaratabilirsiniz?

Hayatınızda Venüs ve Mars enerjileri arasında daha fazla denge yaratmak istiyorsanız, işte birkaç ipucu:

Daha fazla Venüs enerjisini hayatınıza çekmek için yapılacaklar: 

Yavaş, derin nefesler alın.

Sezginizi dinleme alıştırması yapın.

Suyun yakınında zaman geçirin.

Ay'ın altında var olan kristallerinizi arındırın.

Ay'ın evreleri ile bağlantı kurun. Kalp açma egzersizleri yapın.

Kendinizi sevin ve bunu kendinize ifade edin.

Kendinizi güzellikle kuşatın.

Doğada meditasyon yaparak zaman geçirmeye çalışın.

Okuyun, şiir yazın.

Düşünün ve yalnız zaman geçirin.

Kalbinizi dinleyin ve sadece ne hissediyorsanız onu yapın.

Daha fazla Mars enerjisini hayatınıza çekmek için yapılacaklar: 

Kuvvet antrenmanı, aerobik veya başka bir kuvvetli egzersiz yapın. 

Planlar belirleyin ve hedefler belirleyin.

Korkularınızın üzerine gidin. 

“Yapabilirim” tavrını benimseyin.

Venüs ve Mars en son Temmuz 2021'de bu  hizada oldu. Aşk, ilişkiler ve korkusuzluk konusundaki tutumlarınızın nasıl geliştiğini ve içinizdeki eril ve dişil enerjilerin niteliklerinin nasıl dönüştüğünü görmek için o dönemden bu güne kadar gelişiminizi gözlemleyin. 

Venüs ve Mars'ın bir araya gelmesi ile AŞK a boyut atlatacak sevdiğiniz sevildiğiniz insanla ilişkinizi kalp bağınızı güçlendireceksiniz.  

Var olan ilişkinize resmiyet kazandırmanız mümkün. 

Biriyle yeni bir ilişki kurabiliriz.

Hayatımızdaki ilişkilerden veya tesadüfi bir karşılaşmadan ilham alan veya tetiklenen ruhsal uyanışlar yaşayabiliriz.

Artık bize hizmet etmeyen tek taraflı fedakarlıklar ile süregelen  ilişkileri sona erdirebiliriz.

Önemli biri, yeni bir bölüme başlama zamanımızın geldiğinin bir işareti olarak hayatımızdan çıkabilir.

Aşka aşık özel ruhlar yeni arayışlar başlangıçlar gerçekleştirebilir. 

Venüs ve Mars'ın bir araya gelmesi nadir görülen güçlü bir enerjiyi barındırdığından şimdi birlik zamanı. Yumurtayı dölleyen sperm gibidir, o kaderdeki ilk öpücük için gelen iki kozmik aşık, Evrenin yin ve yang'ının sembolüdür.

Dengenizi, yaratıcılığınızı ve motivasyonunuzu bulmak için bu enerjiyi kullanın. Sizin de Evrenin bir çocuğu olduğunuzu ve etrafınızdaki her şeyle bağlantılı olduğunuzu kendinize hatırlatmak için bu güçlü enerjiyi doğru kullanın. 

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun...”