Ebru Akel'in Melih Gündüz ile aşk yaşadığı ortaya çıktı

Sunucu Ebru Akel, kalbini programına davet ettiği doktora kaptırdı. Ünlü sunucu ile yaklaşık 1 yıl önce programında tanıştığı sevgilisi Melih Gündüz, ilk kez Gümüşsuyu'nda el ele objektiflere yakalandı.

Ebru Akel'in Melih Gündüz ile aşk yaşadığı ortaya çıktı

Oğlu Eren'in babası Özer Sancak ile 8 yıllık evliliği Temmuz 2020'de tek celsede sona eren ve uzun süredir kalbi boş olan Ebru Akel, yeni bir aşka yelken açtı.

45 yaşındaki sunucu ve oyuncunun, bir süredir kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Op. Dr. Melih Gündüz'le birlikte olduğu ortaya çıktı.        

Günaydın'dan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; Ebru Akel ile doktor sevgilisi, Beyoğlu Gümüşsuyu’ndaki bir mekana el ele girerken görüntüledi.      

1 yıl önce tanıştılar

Ebru Akel'in, Op. Dr. Melih Gündüz'ü yaklaşık bir yıl önce sunuculuğunu yaptığı programda konuk ettiği, ikilinin bu program sayesinde tanıştığı öğrenildi.

8 yıllık evlilik bitti

Ünlü sunucu, 2012 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine girdiği Özer Sancak ile geçtiğimiz yıl görüş ayrılıkları nedeniyle tek celsede boşanmıştı.

Çiftin o dönem yedi yaşında olan oğulları Eren'in velayeti, anne Ebru Akel'e verilmişti. Anlaşmalı olarak ayrılan ikili, birbirlerinden hiçbir şey talep etmemişti.