Eski Miss World yarışmacısı genç model Layla da Costa, İtalya'da ölü bulundu

Eski Miss World yarışmacılarından 24 yaşındaki Portekizli model Layla da Costa iş için gittiği İtalya'da ölü bulundu.

Eski Miss World yarışmacısı genç model Layla da Costa, İtalya'da ölü bulundu

Layla'nın bağlı çalıştığı ajans genç modelin ölümünü şu sözlerle duyurdu:

"Face Models ailemizin bir üyesi olan nezaket, alçakgönüllülük, kararlılık, profesyonellik ve birçok nitelikle donatılmış genç modelimizin erken ölümünü çok derin bir üzüntü ile öğrendik."

İtalya'da ölü bulunan genç modelin ölüm nedeninin kalp krizi olabileceği tahmin ediliyor. Polis ekipler, gizemli ölümün nedenini araştırmaya devam ediyor. Miss World yarışmacısı olduğu da bilinen model İtalya'nın kuzeyinde bulunan Emilia-Romagna bölgesinde iş dolayısıyla bulunuyordu. Pazartesi günü beklenen saatte işe gelmeyince meslektaşları Costa'nı yaşamından endişelenerek kaldığı eve gitti.

Eski Miss World yarışmacısı, imzaladığı Lizbon merkezli ajans Face Models aracılığıyla çalışmak için İtalya'ya gitmişti.

Face Models'in sahibi moda tasarımcısı Fatima Lopes genç modelin ölümüyle ilgili, Portekizli bir haber ajansına verdiği demeçte İtalyan doktorların genç kadının kalp krizi geçirdiğini söylediğini söyledi.

Ancak yerel yetkililer, ölüm nedenini henüz doğrulamadı ve birkaç haber kuruluşu, kadının bilinen hiçbir sağlık sorunu olmadığını bildirdi. Modelin ani ölümünün nedeni otopsi sonucundan sonra belli olacak. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.