Ev kazası geçirmişti! Usta sanatçı Gönül Yazar ile ilgili yeni bir gelişme!

Taş bebek lakaplı usta sanatçı Gönül Yazar'ın sol gözünü kaybettiği gündeme gelmişti. 85 yaşındaki Yazar'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Ev kazası geçirmişti! Usta sanatçı Gönül Yazar ile ilgili yeni bir gelişme!

Magazin camiasının tanınan ismi haline gelen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, canlı yayında yakın dostu Gönül Yazar'ın sağlık durumu hakkında yeni bilgiler verdi.

"1.5 yıl geçer diye bekledi"

Canlı yayında Yazar’ın yaşadığı ev kazasının detaylarını anlatan Akay, "Gönül Yazar gözleri ile ilgili çok büyük sorunlar yaşadı. Gönül Abla, gece 03:00’de yataktan kalkmış ve halı kayınca duvarın sivri kısmına gözünü çarpmış. Gözleri resmen patlıcan moru oldu. Morluk 16 gün sonra geçti ama bulanıklık başladı. 1,5 sene bulanıklık geçer diye bekledi, hastaneye gitmedi ama rahatsızlığı geçmedi. Sol gözü tamamen görmüyordu, sağ gözünde de bulanıklık başlayınca çok korktu. Özel bir hastaneye gitti ve iki ayrı ameliyat oldu. Ameliyatta bir öne, bir arkaya bir de ortaya olmak üzere gözlerine üç tane lens taktılar.

Ölsem daha iyi diye ağladı

Çok pahalı bir ameliyat oldu. 'Eğer gözlerimi kurtarmasalardı ölsem daha iyi' diyerek ağladığında ben de çok duygulandım. Ama çok şükür şimdi çok iyi. Doktorlar iki gözünü de düzeltti, pırlanta gibi görüyor.

Telefonla konuştum ve 'Gözlerim pırlanta gibi oldu' diyor. Evinde Boğaz'a karşı bir teras var ve 'Oradan baktığımda Çamlıca Camii’nin minaresine biri çıksa görürüm' diyor" ifadelerini kullandı.