Fenerbahçe, Kadıköy'de Sivasspor'a takıldı

Fenerbahçe ligin 4. haftasında Ülker Stadı'nda ağırladığı Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Kadıköy'de 2 puan kaybeden sarı lacivertliler 12 yıl sonra 4 maçlık seri yakalama fırsatını tepti.

Fenerbahçe, Kadıköy'de Sivasspor'a takıldı

Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy’de ağırladığı Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. İlk 3 haftayı 3 galibiyetle ve 9 puanla kapatan sarı lacivertliler Süper Lig’deki ilk puan kaybını Sivasspor karşısında yaşadı.

En son 12 sezon önce lige 4 galibiyetle başlayan sarı lacivertliler Vitor Pereira yönetiminde aynı seriyi yakalama şansını kaybetti.

Kanarya daha önce Christoph Daum'un takımın başında olduğu 2009-10 sezonunun ilk 4 haftasını puan kaybetmeden tamamlamıştı. Sarı lacivertliler o sezonu şampiyon Bursaspor'un ardından ikinci bitirmişti.

Ülker Stadı’nda Bright Osayi-Samuel’nin golüyle öne geçen Fenerbahçe’de maça yaşanılan sakatlıklar ve Altay Bayındır’ın yaptığı hata damga vurdu.

İlk yarı biterken VAR kararı sonrası penaltı kazanan Demir Grup Sivasspor zorlu Fenerbahçe deplasmanında 1 puanı almayı başardı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 10 puana çıktı, Demir Grup Sivasspor ise ligdeki 2. puanını aldı.