Florence Pugh, 'Dune-Part Two'da mı yer alacak?

2023'te gösterime girecek olan Dune: Part Two için hazırlıklara başlandı. Prenses Irulan rolü için ünlü oyuncu Florence Pugh ile görüşülüyor.

Florence Pugh, 'Dune-Part Two'da mı yer alacak?

Pandemi sürecinde vizyonu birçok kez ertelenen ve nihayet geçen yılın ekim ayında seyirciyle buluşan Dune'un, dünya genelinde 400 milyon doları aşan hasılata erişmesiyle devam filmi için kapı aralanmıştı. Warner Bros.'un kısa sürede resmi olarak da duyurduğu Dune: Part Two'un 20 Ekim 2023'te gösterime girmesi planlanıyor.

Senaryosu hâlâ yazım sürecinde olan ve bu yaz çekimlerinin yapılması planlanan devam filminde yer alacak yeni karakterler için casting çalışması da başladı.

THR'ın haberine göre, ikinci filmde yer alacak olan Prenses Irulan rolü için son olarak Black Widow filmi ve Hawkeye dizisinde Yelena karakterine hayat veren Florence Pugh ile görüşülüyor.

Henüz bir anlaşma olmamakla birlikte ünlü oyuncunun hayli yoğun olan çekim takvimi sebebiyle rolün hâlâ başkasına gitme potansiyeli bulunuyor.

İlk filmde yer alan Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin ve Stellan Skarsgård gibi isimler, devam filminde rollerine geri dönerken, usta sinemacı Denis Villeneuve de yeniden yönetmen koltuğuna oturacak.

Florence Pugh, Olivia Wilde imzalı Don't Worry Darling'in çekimlerini tamamlayıp Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'ın çekimlerini sürdürürken ayrıca Sebastián Lelio'nun yeni filmi The Wonder, Zach Braff'in yazıp yöneteceği A Good Person ve Nita Prose'un aynı isimli romanından uyarlanacak The Maid'de yer alacak.