Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evlendi

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, müzisyen sevgilisi Emir Ersoy ile Alaçatı'da nikah masasına oturdu.

Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evlendi

Gökçe Bahadır, Emir Ersoy’un geçtiğimiz yıl yayınlanan “1977 Sezen’li Şarkılar” albümünde bir şarkı seslendirmişti. İkilinin ilişkisi de stüdyo çalışmaları sırasında başlamıştı.

Habertürk'ten Eren Güler'in haberine göre çift, önceki gün Alaçatı’daki bir otelde nikâh masasına oturdu. Davete, ikilinin aileleri ve yakın arkadaşlarından oluşan 60 kişi katıldı.

Haber

Gökçe Bahadır’ın şahitliğini Ahmet Koraltürk, Gülay Sütçü, Tuğba Ebren, Cansu Tosun, Emir Ersoy’un ise Kenan Doğulu, Volkan Öktem, Eylem Pelit, Lemi Çelik üstlendi.

Haber

Balayı ileri tarihte

Züleyha Kuru imzalı gelinlik ve damatlıkla göz kamaştıran çift, Gökçe Bahadır’ın devam eden dizisi sebebiyle balayına çıkamayacak.

Haber

Dizi çekimlerinden dolayı yoğun günler yaşayan Bahadır, nikâh hazırlıklarını set aralarında yaptığını söylemişti.

Haber

Gazetecilerle nikah öncesi sohbet eden Bahadır, "Çok heyecanlıyız. Her şey buraya gelirken başladı. Dün davul zurnayla güzel bir kutlama yaptık bize de sürpriz oldu. İşlerimden dolayı yarın İstanbul'a dönüyorum. İnşallah balayı yaza güzel büyük bir kutlama yaparak kutlayacağız. Nikah şahitlerimiz çok sevdiğimiz arkadaşlarımız oldu. Pandemiden dolayı aile içi yaptık." ifadelerini kullandı.

Haber