Oyunculuğu bırakan Gökhan Arsoy, yeni işiyle şaşırttı

Başrolü Ebru Gündeş'le paylaştığı 'Deli Divane' dizisiyle oyunculuk hayatına atılan, Yeşilçam'ın usta isimlerinden Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy (57), beslenme uzmanı eşi Taylan Kümeli (60) ile önceki gün Nişantaşı City's AVM'de görüntülendi.

Oyunculuğu bırakan Gökhan Arsoy, yeni işiyle şaşırttı

Geçmiş yıllarda birçok ünlü ismin yer aldığı dizilerde rol alan Gökhan Arsoy, "Oyunculuğu kendi isteğiyle bırakan bir ben varımdır. Şu an şartlar nasıl bilmiyorum ama geçmişte sinema ve dizi sektörlerinde yaşanan çarpıklıklar yüzünden oyunculuktan vazgeçtim ve bıraktım" dedi.

"Sözlerini tutmadılar"

Milliyet’ten Seçkin Şenvardar’ın haberine göre Arsoy, "Ne gibi bir çarpıklık yaşadınız?" sorusuna, "Geçmişte yapımcılar çok vasattı, asıl işi yapımcı olmayan insanlar piyasadaydı, sözlerini de tutmuyorlardı. Ben de ortamı görüp, bırakma kararı aldım" cevabını verdi.

Haber

"Araç topluyoruz"

Şu an klasik arabaları restore edip, sattığını söyleyen Gökhan Arsoy, "Oto sanayideyim. Orada arkadaşlarla araç topluyoruz. Eski Amerikan otomobilleri uzmanlık alanım" şeklinde konuştu.

"Kendi adıma oyunculuktan daha keyifli bir iş yapıyorum" açıklamasını yapan Arsoy, 1986 model Mercedes 420 SL aracını modifiye ettikten sonra sattı.

Haber