Göztepeli futbolcu İrfan Can Eğribayat, 5.5 aylık bebeğini kaybettiğini açıkladı

Süper Lig'in 15. haftasında konuk ettiği Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup eden Göztepe'de başarılı kaleci İrfan Can Eğribayat, kritik maçın ardından yaşadığı acı verici olayı anlattı.

Göztepeli futbolcu İrfan Can Eğribayat, 5.5 aylık bebeğini kaybettiğini açıkladı

Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup eden Göztepe’de kaleci İrfan Can Eğribayat, maçın bitiş düdüğünden sonra gözyaşlarını tutamadı ve takım arkadaşlarının tesellisiyle ayağa kalktı.

Maçın bitiş düdüğünden sonra takımın yanına koşmasına açıklık getiren başarılı file bekçisi, kısa süre önce 5.5 aylık bebeğini kaybettiğini açıkladı.

Yayıncı kuruluşa karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan İrfan Can, kısa süre önce 5 buçuk aylık bebeğini kaybeden belirtip “Ben bu maçta oynamayacaktım normalde. Dün, eşimin yanına Ankara’ya gittim. Eşim bana “Bebeğimiz için oyna” dedi. Bugün de 3 tane top direkten döndü. Kaleyi onun koruduğunu düşünüyorum. İyi dileklerini gönderen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"Hayat devam ediyor"

İrfan Can, "Hayat devam ediyor, inşallah bunları da atlatacağız. Hocamıza da teşekkür etmek istiyorum. Bana 20 gün, 1 ay gelme dedi ama takımımın yanında olmak istedim ve eşim de bunu çok fazla istedi. Uzun süredir de kazanamıyorduk ve bugün kazandık. Ben bunun bebeğimin şansıyla olduğunu düşünüyorum” açıklamasında bulundu.