Hazal Filiz Küçükköse'nin karakter direnişi

Önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülenen Hazal Filiz Küçükköse, son bir yıldır kendisine aynı tarz rollerin geldiğini ifade etti. Oyuncu, 'Projelerle ilgili aslında son bir yıldır dayanıyorum. Başka şeyler oynamak için direniyorum. Direncimin kırılmasına az kaldı. Her türlü karakteri oynarım ama bir karakterde çok iyi oynadığınız zaman üstünüze yapışıyor' dedi.

Hazal Filiz Küçükköse'nin karakter direnişi

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse (33), önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir ödül töreni için stil danışmanı ile birlikte kıyafet bakmaya çıktıklarını söyleyen Küçükköse, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Net bir planımız yok"

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, yılbaşı için plan yapıp yapmadığı sorulan Hazal Filiz Küçükköse, "İstanbul'da olacağız. Henüz net bir planımız yok. Arkadaşlarımla birlikte olacağım. Hep birlikte kutlayacağız." dedi.

Yılbaşı bileti almadığını ifade eden ünlü oyuncu, "Uzun zamandır şans oyunları falan oynamıyorum. Normalde şanslıyımdır ama bu şans oyunlarında hiç denemedim. Belki bir gün denemek lazım." şeklinde konuştu.

"Direniyorum!"

Uzun zamandır yeni bir projede yer almayan Küçükköse, son bir yıldır aynı tarz rollerin geldiğini söyledi. Oyuncu, "Projelerle ilgili aslında son bir yıldır dayanıyorum. Aynı tarzda karakterler geliyor. Başka şeyler oynamak için direniyorum. Direncimin kırılmasına az kaldı. Her türlü karakteri oynarım ama bir karakterde çok iyi oynadığınız zaman üstünüze yapışıyor. Yapımcılarda o karakterdeki gücü insanları etkileme gücünü gördüğü için biraz daha önyargılı bakıyorlar. Aslında birazda bundan muzdaribim. Pandemiden sonra gelen bütün teklifler hep bu çizgide geldi." ifadelerini kullandı.

"Adrenalini seviyorum"

Aksiyon tarzı bir projede yer almak istediğini ifade eden Hazal Filiz Küçükköse, "Vurdulu, kırdılı olsun. Biraz ajan işi olsun, sınırları biraz zorlasın. İçinde aksiyonun olduğun bir proje olsun. Adrenalini seviyorum." açıklamasını yaptı.

"Cesaretim kırılmıştı"

Sert sporları sevdiğini dile getiren Küçükköse, spor yaparken birçok kez kaza geçirdiği açıkladı. "Boks yaparken parmağımı kırmışlığım var." diyen ünlü isim, "Teknik olarak yanlış vurduğum için boksör kırığı oluşmuştu. Board yaparken buz olan kısımda kontrolü kaybedince kayayı fark etmedim ve kafa üstü kayaya doğru çarpmıştım. Vücudumdaki o kırık seslerini duymuştum. Çok cesaretim kırılmıştı." şeklinde konuştu.

"Olgunlaşmaya çalışıyorum"

Oyunculukta, "Ben oldum" düşüncesine kapılmadığını belirten Hazal Filiz Küçükköse, "Zaten çok uzun bir yol. Ben hep olgunlaşmaya çalışıyorum. İşimde daha iyi olmaya çalışıyorum. Hep de böyle devam edecek..." ifadelerini kullandı.

"Kendi gücümün farkına vardım"

Öte yandan daha önce aşk hayatı ile ilgili konuşan ünlü isim, "Uzun süredir hayatımda kimse yok. Bir süre de olmayacak. Böyle iyi hissediyorum. Biraz kendi gücümün farkına vardım, sakinleştim ama bir ilişkim olacaksa da birbirimizi anlayabileceğimiz, aynı bakış açısı olan bir ilişkiye de açığım." demişti.

"Artık bu duruma alıştım"

Gazetecilerin, "Pandemi döneminde özlem duyduğunuz bir şey oldu mu?" sorusuna da yanıt veren Küçükköse, "Artık bu duruma alıştım. Sanki normal olan buymuş gibi geliyor ama özgürce dolaşmayı çok özledim." şeklinde konuşmuştu.