Hazal Kaya açıkladı! Eşi Ali Atay, saç ektirdi mi?

Meslektaşı Hazal Kaya ile evli olan Ali Atay'ın eşinin baskısı nedeniyle saç ektirdiği ileri sürülmüştü. Konuya ilişkin açıklama yapan Kaya, 'Bizde hiçbir şey baskı ile yürümüyor. Biraz güldük o habere, yok öyle bir şey' dedi.

Hazal Kaya açıkladı! Eşi Ali Atay, saç ektirdi mi?

Oyuncu Hazal Kaya, önceki gün menajerlik şirketinin Levent'teki ofisinden çıkarken objektiflere yansıdı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kaya, "Yeni projeler için toplantıdaydım, inşallah güzel haberler vereceğim size." ifadelerini kullandı.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; 31 yaşındaki oyuncu, muhabirlerin, "Projeniz dizi mi yoksa film mi olacak?" sorusuna "Şimdi bir şey söylemek doğru olmaz, zaten bir şey olunca önce sizin haberiniz oluyor." yanıtını verdi.

Hazal Kaya açıkladı! Eşi Ali Atay, saç ektirdi mi?

"Kimse kimseye baskı yapmadı"

Geçtiğimiz günlerde Ali Atay'ın eşi Hazal Kaya'nın baskısı nedeniyle saç ektirme işlemi yaptırdığı haberleri basına yansımıştı. Konuyla ilgili konuşan Kaya, "Ay o ne saçma sapan bir haberdi öyle ya. 'Baskı ile yaptı' falan. Bizde hiçbir şey baskıyla yürümüyor. Güldük o habere biz. Yok öyle bir şey tabii ki. Kimse kimseye baskı yapmadı." ifadelerini kullandı.

Hazal Kaya açıkladı! Eşi Ali Atay, saç ektirdi mi?

Öte yandan Kaya'nın yakın arkadaşı Songül Öden, geçtiğimiz günlerde 2005'te yayınlanan 'Gümüş' dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri olmasının ardından gördüğü psikolojik şiddeti anlatmıştı. 

Öden, "Karşımda Kıvanç ile oynuyordum dünya yakışıklısı bir adam. O zaman eleştiriyi de bilmiyorum 'Ya Kıvanç'ın karşısına bunu mu koymuşlar' diyorlardı o zaman üzülüyordum yeni mezun olmuşum küçüğüm. İnsanlar da çok acımasız." demişti.

Hazal Kaya açıkladı! Eşi Ali Atay, saç ektirdi mi?

"Songül'ün yaşadığı çok ağır bir şey"

Konunun hatırlatılması üzerine Hazal Kaya, "Hepimize tuhaf yorumlar geliyor tabii ki. Şanslı olduğumuz yönünde yorumlar da geliyor. Böyle iyi aktörler ile oynadığımız için bunları hepimize yapıyorlar ama artık ciddiye almıyoruz, ama Songül'ün yaşadığı çok ağır bir şey. Ben bile hatırlıyorum tabi kendisi benim öz ablam gibi olduğu için. Hepimize yapılıyor ve artık umursamıyoruz." dedi.

Hazal Kaya açıkladı! Eşi Ali Atay, saç ektirdi mi?

'İkinci çocuk' açıklaması

Oğlu Fikret Ali ile ilgili de konuşan Kaya, "İyi o da, kocaman oldu ellerinizden öper." ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu, gazetecilerin "Fikret Ali'ye kardeş düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Bakalım inşallah, ne güzel olur." yanıtını verdi.