Hülya Avşar, hayatını oynamak istediği kişiyi açıkladı

Kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte Tarabya'da bir mekan çıkışı objektiflere takılan Hülya Avşar, hayatını oynamak istediği kişiyi açıkladı.

Hülya Avşar, hayatını oynamak istediği kişiyi açıkladı

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte Tarabya Kıyı Balık isimli mekan çıkışı objektiflere takıldı. Avşar Kızı, hayranları ile fotoğraf çektirdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GazeteVip'te yer alana habere göre Avşar, "Bir kozmetik firması reklamında oynayacağınız doğru mu?” sorusuna “Kozmetik benim için çok önemli ve değerli ama şuan değerlendirme süreci içerisindeyim. Üründen emin olmam gerekiyor benim vicdanen rahat olmam gerekiyor. Önerdiğim birşeyin kaliteli olması lazım maddiyat kısmı önemli değil" dedi.

Proje tekliflerini beğenmediğini söyleyen Avşar, “Birkaç teklif var ama hiç istediğim gibi değil. Ekranları özledim mi? Set ortamını hep özleyeceğim ama onun dışında şuan çok iyiyim. Ekran diye birşey kalmadı herkes youtube da orada burada ekranda olabiliyorsunuz“ diyerek teklifleri beğenmediğini belirtti.

“Manukyan’ı canlandırmak isterdim”

Gazetecilerin “Hayatını canlandırmak istediğiniz birisi var mı? “ sorusuna ise Avşar, “Ben Manukyan’ı çok oynamak isterdim. Senaryosu yazıldı ama izin vermediler ama gerçekten onu oynamak isterdim" dedi.

Hülya Avşar, hayatını oynamak istediği kişiyi açıkladı

Matild Manukyan, vergi rekortmeni, Türkiye Ermenisi genelev patroniçesiydi. 1914 yılında İstanbul'da doğan Manukyan, 2001 yılında İstanbul'da vefat etmişti.