İbo Show'un yeni bölüm konukları belli oldu

Uzun süre sonra geçtiğimiz sene ekranlara dönen İbrahim Tatlıses, bu senede sevenleriyle İbo Show ile buluşuyor. İbo Show'un bu hafta yayınlanacak yeni bölümüne konuk olacak isimler belli oldu. İbrahim Tatlıses'in sunumuyla ekrana gelen İbo Show, 20 Şubat pazar günü yeni bölümüyle saat 20.00'de ekrana gelecek.

İbo Show'un yeni bölüm konukları belli oldu

Geçtiğimiz hafta yeni sezonuyla ekranlara dönen 'İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu. 20 Şubat Pazar akşamı 32'nci bölümüyle izleyicisiyle buluşacak olan programa birbirinden ünlü isimler konuk olacak.

Haber

Şafak Sezer ve Oryantal Didem'in de yer aldığı İbo Show'un yeni bölümüne Cansever, Berdan Mardini, Kader ve Günel katılacak.

 Olaylı boşanma sonrasında adı şarkıcı komşusu Morena Taraku ile anılan Berdan Mardini, ilk kez 'İbo Show'da aşkını itiraf edecek.

Haber

İbo Show’un yeni bölümünde yeni bölümünde 13 yaşında İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen Günel Zeynalova, 36 yaşında yeniden İmparator’un karşısına geçecek.

Haber

32. bölümüyle ekrana gelecek olan İbo Show’un yeni bölümü 20 şubat pazar günü yayınlanacak. İbo Show’un yayın saati ise 20.00 olarak belirlendi.

Haber