İrem Derici ile Cem Belevi, yine ayrıldı

Daha önce Cem Belevi'nin ihanetini affederek ilişkisine ikinci kez şans veren İrem Derici, birlikteliğini yine sonlandırdı. Çift, çıktıkları Amsterdam tatilinde yollarını ayırdı.

İrem Derici ile Cem Belevi, yine ayrıldı

Cem Belevi, 21 Mart'ta 35. yaşına giren İrem Derici'nin doğum gününü kutlamak için sevgilisiyle birlikte soluğu Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da almıştı. Tatil dönüşü çiftten kötü haber geldi. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan Derici ile Belevi, ilişkilerini yine sonlandırdı.

Tatilde ayrıldılar

Daha önce Cem Belevi'nin ihanetini affeden ünlü şarkı, önce Belevi'yi takipten çıktı, ardından da birlikte yer aldıkları kareleri profilinden sildi. Derici'nin ardından Belevi'den de karşı hamle geldi. Cem Belevi de aşk fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı. Çiftin bu hamlesi takipçileri tarafından "Amsterdam ayrılık getirdi!" şeklinde yorumlandı.

Yaklaşık 6 ay aşk yaşayan çift, iki hafta önce "Belki" adlı şarkılarını dinleyicilerle buluşturmuştu.

"Çocuk özlemim yok"

Geçtiğimiz hafta sevgilisiyle birlikte Nişantaşı'nda görüntülenen İrem Derici, gazetecilerin "Gördüğümüz kadarıyla ilişkiniz çok iyi, aşıksınız da... Peki 'evlilik' düşüncesi var mı?" sorusuna "Şimdi biz bunu yaparız, siz bu sefer, 'Çocuk?' dersiniz. Onu da yaparız bu sefer, 'İkinci çocuk?' dersiniz. Sizin anlayacağınız; benim çocuk özlemim yok. Biz böyle iyiyiz. Allah bozmasın..." yanıtını vermişti.

İrem Derici ile Cem Belevi arasında neler olmuştu?

Öte yandan son dönemde şarkılarından çok yaptığı açıklamalarla gündeme gelen İrem Derici'nin kısa bir süre önce kendisi gibi şarkıcı olan Cem Belevi ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulmuştu.

"İddialar gerçeği yansıtmıyor"

Açıklama yapan Derici, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, "Yakıştırmanız çok tatlı ama her seferinde aynı cevabı vermek yordu. Hayatımda biri olursa sırtıma alıp, geleceğim kurbanlık koyun gibi..." demişti.

Birbirlerini sildiler

Kısa bir süre sonra birlikteliklerini doğrulayan İrem Derici ile Cem Belevi'nin ardından sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkması dikkat çekmişti.