İrem Derici'nin Harbiye hayali gerçek oldu

Şarkıcı İrem Derici'nin 7 yıl önceki Harbiye Açıkhava'da sahne alma hayali sonunda gerçek oldu. Şarkıcı, 'Harbiye Açıkhava Yıldızlar Geçidi' kapsamında, 450 bin lira harcayarak kurdurduğu üç katlı sahnesine, asansörle çıkarak sevenleriyle buluştu.

İrem Derici'nin Harbiye hayali gerçek oldu

Konser boyunca 30 kişilik dans ekibiyle dans edip görsel şovlarıyla etkileyici bir performans sergileyen 34 yaşındaki şarkıcı İrem Derici, unutulmaz bir geceye imza attı.

Milliyet’ten Sercan Kısmet’in haberine göre, sahnelerdeki onuncu yılını kutladığını ve Harbiye Açıkhava'ya çıkarak yedi yıl önceki sözünü gerçekleştirdiğini söyleyen Derici, "Sahnemiz üç katlı, Türkiye'de kurulmamış sahne bu zamana kadar. 30 dansçım bana eşlik edecek. Benim ruh halim gibi. Bir anda 'Haftaya müziği bırakıyorum Marmaris'e yerleşiyorum' diyebilirim, benim gibi şizofren bir sahne olacak" diye konuştu.

"450 bin TL harcadım"

Hazırladığı görsel şovlar ve sahnesi için büyük para harcadığını, sahneden kazandığını yine işine yatırdığını anlatan Derici şöyle konuştu:

“450 bin lira harcadım. Ben hiç bir zaman yatlar, katlar, kolunda pırlantalar, altımda son model arabalar bir tip olmadım. Yıllardır aynı arabayı kullanıyorum. Böyle maddiyatta gözüm olmadı, kazanayım ki işime yatırayım diye düşündüm hep kliplerimde, şarkılarımda, sahnelerimde. Pandemiden sonra çıktığım tüm sahne ve konser paralarımı, üzerine cebimden de koyup buraya yatırdım. Bunu yapmazsam rahat uyuyamam, bu benim işime saygımdır. Cem Belevi ile adının aşk dedikodularına karıştığı iddiaların gerçeği yansıtmadığını, arkadaş olduklarını ve aynı basın danışmanıyla çalıştıklarını anlatan şarkıcı "Yakıştırmanız çok tatlı ama her seferinde aynı cevabı vermek yordu...

Sırtıma alıp geleceğim

Bu gece Simge, Berkay ve Cem arkadaşım yanımda olmadı ama çiçeklerini yolladı. Hayatımda biri olursa sırtıma alıp geleceğim kurbanlık koyun gibi."

Konser öncesi Cem Belevi'nin, Derici için gönderdiği ve üzerinde "Tüm hayallerin bu gün gibi gerçek olsun' yazan güller ve papatyalardan oluşan devasa bir çiçek buketi gözlerden kaçmadı.      

Konser öncesi kulis arkasından babası Hulusi Derici ve kardeşlerini görünce "Hayatımda ilk defa bütün kardeşlerim burada" diyen şarkıcı, konser sırasında ise protokol kısmının son sırasında kendisini izleyen babası ve kardeşlerine "Baba sizi arkaya mı attılar" diyerek şakayla takıldı.         

Derici'yi izlemeye gelenler arasında babası Hulusi Derici ve kardeşleri, Sinan Akçıl ile eşi Burcu Kıratlı, Ece Seçkin, Enis Arıkan gibi isimler yer aldı.

"Herkes cebinden harcıyor"

Konser öncesi eşi Burcu Kıratlı ile kulis arkasında poz veren Sinan Akçıl ise, Harbiye sahnesine çoğu ismin cebinden para harcayarak çıktığını açıklayıp şöyle konuştu:

“Ben buraya çıkmıyorum çünkü burası biraz prestij yeri ve burada biraz kendi cebinden para harcıyor... Ben istiyorum ki o dengeler düzeldikten sonra buraya çıkalım. Öyle bir hayalim de yok burada genelde Tarkan hariç hepsi cebinden para harcıyor. Biz de eş dost kontenjandan geldik, satanlar da oluyor İrem'in başarılı satış yaptığını düşünüyorum ama genelde o işlerde var tabii. Bence sanat adına devam etmeli bu işler.”