İrem Helvacıoğlu, Fırat Çelik ile yeni bir aşka yelken açtı

Geçtiğimiz Mart ayında Eser Alp'ten ayrılan İrem Helvacıoğlu'nun bir süredir meslektaşı Fırat Çelik ile aşk yaşadığı ileri sürüldü. Önceki akşam bir mekanda sarmaş dolaş eğlendikleri konuşulan oyuncu çift, haklarındaki aşk iddiasına herhangi bir cevap vermedi.

İrem Helvacıoğlu, Fırat Çelik ile yeni bir aşka yelken açtı

Son olarak ATV ekranında yayınlanan Baş Belası dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, uzun süredir birlikte olduğu Eser Alp ile Mart ayında ayrıldı. Bir süredir yalnız olan oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürüldü.

Sarmaş dolaş dans ettiler

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa'nın haberine göre, güzel oyuncunun Fransa'dan Türkiye'ye dönen Fırat Çelik'te birlikte olduğu ortaya çıktı. İkili önceki akşam kalabalık arkadaş grubuyla Emirgan'da bir mekanda eğlendi. Gece boyu sarmaş dolaş dans eden çiftin ilişkilerini bir süredir gözlerden uzak yaşadığı öğrenildi.

"Erkek arkadaşımın paylaşım yaptığı yerdeki diğer kişilerin hesaplarını bulurum"

Güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, daha önce yaptığı bir açıklamada kıskançlığına dikkat çekerek "Tam bir Sherlock Holmes'üm. Erkek arkadaşımın gittiği yerde paylaşım yapan diğer kişileri Instagram'dan bulurum. Sonra da ona 'Neden onlar orada?' diye sorarım" demişti.