Jennifer Lopez'den 'kıvrımlı vücut' itirafı! 'Kariyerime başladığımda…'

Uzun yıllar sonra tekrar bir araya geldiği sevgilisi Ben Affleck ile evlilik hazırlığı yapan dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, geçmişte kıvrımlı vücudu sebebiyle alay konusu olduğunu açıkladı. Ünlü isim, Affleck'in kendisine, 'Bu seni rahatsız etmiyor mu?' diye sorduğunda, 'Ben Latin'im. Bir kadınım, bunları bekliyordum' yanıtını verdiğini dile getirdi.

Jennifer Lopez'den 'kıvrımlı vücut' itirafı! 'Kariyerime başladığımda…'

Bir dönem magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olarak gösterilen, şarkıcı Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck, 2002 yılında nişanlanmışlardı. 2003'teki düğünlerini erteleyen çift, bir yıl sonra da yollarını ayırmıştı.

18 yıl sonra yeniden bir araya gelen ikili, şimdilerde ikinci baharlarını yaşıyor. Aylar önce OK! Magazine'e konuşan bir kaynak, Affleck'in bu kez Jennifer Lopez'i kaybetmek istemediğini belirtmişti. Aynı isim, "Teknik olarak bu yeni bir ilişki gibi görünebilir ancak onlar yıllar önce bıraktıkları yerden devam ediyorlar. Birbirleri hakkında her şeyi biliyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

"Daha bilinçliyiz"

Jennifer Lopez, daha önce People dergisine verdiği bir röportajda da Ben Affleck ile yıllar sonra yeniden başlayan ilişkisiyle ilgili olarak "Artık biraz daha yaş aldık, biraz daha bilgeyiz ve daha fazla tecrübemiz var. Yaşamlarımızda farklı bir yerdeyiz. Artık çocuklarımız var ve bütün bunlar hakkında daha bilinçliyiz" diye konuşmuştu.

Evlilik teklifinin detaylarını paylaştı

Geçtiğimiz haftalarda da nişanlanarak ilişkilerini resmiyete döken ünlü çiftten Jennifer Lopez, internet sitesi için kaleme aldığı yazıda; 49 yaşındaki sevgilisi Ben Affleck'in kendisine nerede ve nasıl evlilik teklif ettiğini anlatmıştı.

Ünlü şarkıcı, sevgilisi Affleck'in kendisine; 'dünyada en sevdiği yerde' yani köpükler içindeki banyoda dinlendiği sırada evlenme teklif ettiğini açıklamıştı. Lopez, "Çok süslü, gösterişli bir şey değildi. Ama hayal edebileceğim en romantik şeydi. Sadece sessiz, sakin bir cumartesi gecesi, evde iki insan birbirleri için hep orada olacaklarına dair söz veriyorlar. İki şanslı insan. Gerçek aşk için ikinci şansa sahip olan iki insan" diye yazmıştı.

"Hazırlıksız yakalandım"

Ben Affleck’in hiç beklenmedik bir anda diz üstüne çöküp kendisini evlenme teklif ettiğini belirten şarkıcı, tamamen hazırlıksız yakalandığı dile getirmişti.

“Gözlerinin içine bakarken hem gülüyor hem ağlıyordum ve aynı zamanda 20 sene sonra aynı şeyin yaşanmasını idrak etmeye çalışıyordum” diyen Latin şarkıcı, dilinin tutulduğunu belirtti. Şarkıcı, 49 yaşındaki oyuncunun “Bu bir evet mi?” sorusuna “Evet, tabii ki evet!” diye cevap verdiğini açıklamıştı.

"Kıvrımlı vücut istenmiyordu"

Geçen hafta filmin Tribeca Film Festivali kapsamındaki gösterimine katılan Lopez, yapımda kendisiyle ilgili bazı çarpıcı bilgilere de yer verdi. Lopez, kariyerinin ilk dönemlerinde kıvrımlı vücudu, özellikle de kalçası nedeniyle alay konusu olduğunu ve bu yüzden gösteri dünyasından uzaklaşmayı bile düşündüğünü dile getirdi.

Selena Quintanilla'yı oynadığı "Selena" adlı filmle ünlenen fakat o dönem kıvrımları nedeniyle gösteri dünyasının normlarına uymayan dünyaca ünlü şarkıcı, "Ben kariyerime başladığımda ideal güzellik anlayışı çok zayıf, sarışın ve uzun boylu olmaktı. Kıvrımlı vücut istenmiyordu" ifadelerini kullandı.

"Utanılacak bir şey değildi"

Lopez, kendisi yetişme çağındayken etrafında hep kıvrımlı bedene sahip kadınların bulunduğunu anlattı. "O yüzden bu benim için utanılacak bir şey değildi" açıklamasını yapan Jennifer Lopez, "İnsanların sizi bir şaka olarak gördüğünü düşünmek zordu. Ancak olaylar hiç beklemediğim şekilde etkiledi" dedi.

"Bunları bekliyordum"

Lopez, belgeselde kıvrımlı görünümüne yönelik bu eleştirilerin o dönemde aşk yaşadığı Ben Affleck'i de şaşırttığını anlattı. Ünlü isim, Affleck'in kendisine, "Bu seni rahatsız etmiyor mu?" diye sorduğunda, "Ben Latin'im. Bir kadınım, bunları bekliyordum." yanıtını verdiğini dile getirdi.