Jennifer Lopez ile Ben Affleck ikinci kez düğün yapacak

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez ile 18 yıl aranın ardından tekrar bir araya gelen oyuncu Ben Affleck, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin Las Vegas'ta gerçekleştirilen sade düğünlerinin ardından ailelerin ve arkadaşlarının katılımıyla yeni bir tören düzenleyecekleri öne sürüldü.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck ikinci kez düğün yapacak

Şarkıcı Jennifer Lopez (52) ile aktör Ben Affleck (49), 2002 yılında nişanlanmışlardı. 2003'teki düğünlerini erteleyen çift, bir yıl sonra da yollarını ayırmıştı. 18 yıl sonra tekrar bir araya gelen ikili, geçtiğimiz aylarda nişanlanarak evlilik yolundaki ilk adımı atmıştı.

"Onlar artık karı koca!"

TMZ'nin aktardığı habere göre; Ünlü çift önceki gün evlendi. İkili, evlilik işlemlerini Nevada'ya bağlı Clark County'de gerçekleştirdi. Çifte yakın bir kaynak, "Onlar artık karı koca" ifadesini kullandı.

"Yüzüklerimizi hayatımızın sonuna kadar taşıyacağız"

Ünlü şarkıcı Lopez, hayranlarına gönderdiği email ve blog yazısında Affleck ile evlendiğini doğruladı. Lopez, Instagram'dan bir fotoğrafıyla duyurduğu evliliğine dair, "Yaptık. Aşk çok güzel. Aşk çok müşfik. Ve anlaşılan o ki aşk sabırlı. Hem de 20 yıl boyunca" sözlerini kaleme aldı.

Lopez, düğünlerine dair ise şunları yazdı:

“Tam da istediğimiz gibi oldu. Gece Vegas'a uçtuk, evlilik cüzdanı için diğer çiftlerle beraber sıraya girdik, dünyanın düğün başkentinde herkesle aynı yolculuğu gerçekleştirmiş olduk. Hayal edebileceğiniz en iyi şahitlerle, eski filmden bir elbise ve Ben'in dolabından bir ceket ile küçük bir şapelde kendi yeminlerimizi dile getirdik, hayatımızın sonuna kadar taşıyacağımız yüzüklerimizi birbirimize verdik.”

İki farklı gelinlik giydi

Ünlü isim, büyük gün için iki çarpıcı gelinlik giydi. Gelinliklerden biri, şarkıcının uzun yıllardır sakladığı ve giymek için düğün gününü seçtiği bir elbiseydi. Diğeri ise, Zuhair Murad tarafından tasarlanan; omuzları açık, uzun kollu ve kalp şeklinde bir yakası olan dantelli bir gelinlikti.

20 yıl önce söylemiş!

Clark County Kayıt Bürosu belgelerine göre Ben'in soyadı Affleck'i alan Jennifer'ın, uzun yıllar önce Affleck'in soyadını almayı planladığı ortaya çıktı. O anlara dair paylaşılan video, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yaklaşık 20 yıl önce filme alınan bir klipte, Pat O'Brien'ın aktris ve şarkıcıya, evlendikten sonra yasal adının 'Jennifer Affleck' olmasını istediğini itiraf ettirdiği görülüyor. Lopez, kızlık soyadını sahne adı olarak tutacağını, ancak yasal adı olarak Ben'in soyadını alacağını açıklıyor.

İkinci düğün

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in cumartesi günü Las Vegas'ta gerçekleştirilen sade düğünlerinin ardından ailelerin ve arkadaşlarının katılımıyla yeni bir tören düzenleyecekleri öne sürüldü.