Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in nişanı sonrası ortaya çıkan gerçek şaşırttı

18 yıl sonra tekrar bir araya gelen Jennifer Lopez (52) ile Ben Affleck (49), geçtiğimiz hafta sonu nişanlandı. Affleck'in müstakbel eşine taktığı nişan yüzüğünün fiyatı dudak uçuklattı. Evlilik teklifinin perde arkası ise 'Pes' dedirtti.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in nişanı sonrası ortaya çıkan gerçek şaşırttı

2000'li yılların en gözde çiftlerinden biri olarak gösterilen, şarkıcı Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck, sürpriz bir ayrılık yaşayarak nişan yüzüklerini atmıştı.

Müjdeli haberi böyle duyurdu

Yıllar sonra yeniden bir araya gelen ikiliden Jennifer Lopez, müjdeli haberi sosyal medyadan duyurdu.

Ünlü yıldız, "Sizinle gerçekten heyecanlı bir hikaye paylaşmak istiyorum. Biz nişanlandık!" dedi.

"Köpük banyosu yaparken..."

Lopez, kendisi köpük banyosu yaparken, Affleck'in önünde diz çöküp evlenme teklif ettiğini anlattı. O andaki duygularını da şöyle ifade etti:

"Tamamen hazırlıksız yakalanmıştım. Sadece gözlerinin içine baktım, hem gülümsedim hem de ağladım. Suskun kaldım, söyleyecek bir şey bulamadım. O da bana 'Bu evet demek mi?' diye sordu. Ben de evet dedim, tabii ki evet."

Yüzüğün değeri 5 ila 7 milyon dolar arasında

Ben Affleck, nişan töreninde Jennifer Lopez'e 8,5 karatlık yeşil bir elmas verdi. Mücecher uzmanları ise, Lopez'in 8,5 karatlık doğal yeşil elmes nişan yüzüğüne, 5 ila 7 milyon dolar aralığında bir fiyat biçti.

"Yüzük doğal"

Bloomberg’in haberine göre; Geçmişte Lopez için mücevherler yapan New York’lu kuyumcu Lisa Linhardt, aktrisin yeni nişan yüzüğünü Instagram’da bir fotoğrafta gördü ve “Yüzük doğal, güzel bir yeşil renk olarak görünüyor, bu boyutta ve renkte bir pırlanta son derece nadir olur” dedi.

Uzmanlar, Lopez’in satın almadan önce muhtemelen taşa baktığını söylüyor. Weinman, “Bu şeyler zaman alır. Genellikle, bir müşteri bir elması yalnızca bir kez gördükten sonra hemen satın almaz. Mücevher kategorisi çok benzersiz ve farklıdır” diyor.

Öte yandan Jennifer Lopez, 24 Temmuz'da 52. yaşına girmişti. Sevgilisi ve yakın dostlarıyla teknesinde doğum gününü kutlayan ünlü şarkıcının, Ben Affleck'ten evlilik teklifi aldığı iddia edilmişti.

"Artık bilgeyiz"

Ünlü şarkıcı da daha önce verdiği bir röportajda Ben Affleck ile yıllar sonra yeniden başlayan ilişkisiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Lopez, "Artık biraz daha yaş aldık, biraz daha bilgeyiz ve daha fazla tecrübemiz var. Yaşamlarımızda farklı bir yerdeyiz. Artık çocuklarımız var ve bütün bunlar hakkında daha bilinçliyiz." demişti.