Kerem Bürsin'den flaş Hande Erçel hamlesi

Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in sürpriz ayrılık kararı magazin gündeminden düşmüyor. Ünlü çiftin ayrılığının perde arkası merak edilirken, Kerem Bürsin'den flaş bir hamle geldi.

Kerem Bürsin'den flaş Hande Erçel hamlesi

Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin sürpriz bir şekilde yollarını ayırdı.

Bürsin, sevgilisiyle barışmak için yakın çevresini devreye soktu. Ancak Hande Erçel'in arkadaşlarına "Tamamen bitti, artık dönüş yok" dediği ifade edildi. Bütün bu gelişmelerin ardından sosyal medyada flaş bir iddia ortaya atıldı.

“Menajerler araya girdi” iddiası

İddiaya göre; Hande Erçel ile Kerem Bürsin istemeden ayrılmışlar. Erçel ve Bürsin'in menajerleri iki yıldızın kariyerlerini düşünerek bu ilişkinin bitmesini istemişler.

Takibi bıraktı

Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde eski aşkını sosyal medyadan takip etmeyi bırakmıştı. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz haftalarda Kerem Bürsin ile çekilmiş fotoğraflarını da kaldırmıştı.

Kerem Bürsin’den karşılık geldi

Hande Erçel’in sosyal medyadaki atağına karşılık Kerem Bürsin’den de yanıt gecikmedi. Birkaç gün öncesine kadar eski sevgilisini takip eden Kerem Bürsin de Hande Erçel’i Instagramda takip etmeyi bıraktı.

Ünlü oyuncunun bu hareketi ikilinin hayranlarına, ‘Bir devir kapandı’ dedirtti.