Kerem Bürsin ile Stephanie Cayo aşkı mı yaşıyor?

Geçtiğimiz günlerde dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başladığı Hande Erçel ile yollarını ayıran Kerem Bürsin'in adı kısa bir süre önce eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile anılmıştı. Bürsin'in aradığı aşkı İspanya'da bulduğu iddia edildi.

Kerem Bürsin ile Stephanie Cayo aşkı mı yaşıyor?

Kerem Bürsin ile Hande Erçel aşkı rol aldıkları 'Sen Çal Kapımı' dizinin setinde başlamıştı. İlişkileri Maldivler tatilinde belgelenen çift, dizinin final yapmasından kısa bir süre sonra yollarını ayırdı.

Ayrılık sonrası ilk hamle Hande Erçel'den geldi. Erçel, Bürsin ile yer aldığı bütün fotoğrafları Instagram sayfasından kaldırdı. Çok geçmeden Kerem Bürsin de aynı hamleyi yaptı. Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in menajerlerinin, iki oyuncunun kariyerlerini düşünerek, bu ilişkinin bitmesi yönünde baskı yaptıkları öne sürüldü.

Kaza mı yaptı?

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Hande Erçel ile ayrıldıktan sonra soluğu Amerika’da almıştı. Bürsin’in ABD’de kaza yaptığı iddia edildi. Ünlü oyuncunun hayranları, Kerem Bürsin’in sağlık durumunu merak edince menajeri açıklama yaptı.

Kerem Bürsin’in menajeri, kaza haberini “Yok öyle bir şey” diyerek yalanladı. Öte yandan önceki gün ABD’nin Pensilvanya Eyaleti'nde 80 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi ölmüş, 24 kişi ise yaralanmıştı.

"Aşk yeniden mi?"

Kerem Bürsin'in (34), final yapan 'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrolü paylaştığı Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'le (31) sosyal medyada yeniden takipleşmesi, "Aşk yeniden mi?" sorusunu akıllara getirmişti.

Eski sevgilisi Kerem Bürsin ile tekrar sosyal medyada birbirlerini takip eden Tanrısevsin, "aralarında tekrar aşk başlayabileceği" iddialarına son noktayı koydu. 31 yaşındaki güzel, meslektaşı ile arkadaş olduklarını söyleyip "Tekrar aşk durumu yok" dedi.

Kerem Bürsin cephesinden ilk açıklama

Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk iddiasının ardından Kerem Bürsin'in ajansından basın açıklaması yapılmıştı:

“Son zamanlarda basında yer alan haberler için maalesef böyle bir dönemde bir açıklama yapma gereği duymaktayız. Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu sancılı ve hoş olmayan süreçte gündemin bu şekilde meşgul edilmemesini isteriz. Kerem Bürsin adının geçtiği haberler hiçbir şekilde doğru değildir. Ajansı ve kendisi dışında çıkan haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur. Oyuncumuz Kerem’in hayatında kimse olmamakla birlikte işlerimize her zamanki yoğun tempo ile devam etmekteyiz. Değerli magazin mensuplarının da bu süreç içerisinde sadece oyuncumuza değil ama herkese böyle hassas bir dönemde saygı duyulmasını rica ederiz.”

Posta’da yer alan habere göre; Hande Erçel ile ilişkisine son veren Kerem Bürsin mutluluğu İspanya’da buldu. Geçen ekimde ülkedeki bir defileye davetli olarak giden Bürsin burada oyuncu ve şarkıcı Stephanie Cayo ile tanıştı.

Kerem Bürsin ile Stephanie Cayo aşkı mı yaşıyor?

Çiftin kısa sürede birbirine aşık olduğu ve sık sık gizlice buluştukları iddia edildi. Bu siyah beyaz kare ise en son buluşmalarında çekilmiş.

Kerem Bürsin ile Stephanie Cayo aşkı mı yaşıyor?

34 yaşındaki Stephanie Cayo'nun Instagram hesabında 1,8 milyon takipçisi bulunuyor. Ünlü isim daha önce Chad Campbell ile 2018 yılında evlenmiş 2021 yılında da boşanmış.  Kerem Bürsin'in Instagram hesabında ise 10,3 milyon takipçisi var.

Kerem Bürsin ile Stephanie Cayo aşkı mı yaşıyor?