Kim Kardashian ile Pete Davidson aşk yaşıyor

4 çocuğunun babası rapçi Kanye West ile boşanma aşamasında olan reality show yıldızı Kim Kardashian, komedyen Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtı. Çift, Kaliforniya sokaklarında el ele yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.

Kim Kardashian ile Pete Davidson aşk yaşıyor

2014 yılında rapçi Kanye West (44) ile nikah masasına oturan reality show yıldızı Kim Kardashian (40), geçtiğimiz şubat ayında eşine boşanma davası açmıştı.

West ile evliliğinden, ikisi biyolojik diğer ikisi taşıyıcı anne yöntemiyle dört çocuğu olan Kardashian, gönlünü komedyen Pete Davidson'a (28) kaptırdı.

El ele yürüyüş

Çiçeği burnunda aşıklar, önceki gün Kaliforniya sokaklarında el ele yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Rahat kıyafetler giymeyi tercih eden Kardashian ve Davidson, keyifli halleriyle dikkat çekti.

Annesiyle tanıştırdı

Kanye West'ten ayrılık kararı almasının ardından ilk kez romantik bir ilişki yaşayan Kim Kardashian, sevgilisini annesi Kris Jenner ile de tanıştırdı.

Birçok ünlü yıldızla aşk yaşadı

Hollywood'un asilerinden biri olarak bilinen Pete Davidson, gösteri dünyasının birçok ünlü yıldızıyla aşk yaşadı. Tam adı Peter Michael Davidson olan ünlü komedyen bir dönem, Cindy Crawford ile Rande Gerber'ın kızı model Kaia Gerber ile ilişki yaşamıştı. Ancak ünlü çiftin, o dönem kızlarının Davidson ile birlikteliğini onaylamadığı ileri sürülmüştü.

Davidson, daha önce de oyuncu Kate Beckinsale ve şarkıcı Ariana Grande ile de birlikte olmuştu. Pete Davidson'ın 'gönül defterinde' oyuncu Andie MacDowell'ın kızı Margaret Qualley'ın adı da yazılı.

Pete Davidson, son olarak da Phoebe Dynevor, 'Bridgerton' dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Phoebe Dynevor ile aşk yaşamıştı.