'Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! Seyircinin verdiği cevap olay oldu!

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster', bu hafta yeni günüyle ekrana geldi. Yayınlanan bu bölümde Kral Gencay Ormanlı isimli yarışmacı katıldı. Ormanlı yarışırken 'Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk yaşandı. 5 bin değerindeki soruda seyirci joker hakkını kullanan yarışmacı herkesin verdiği cevap karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

'Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! Seyircinin verdiği cevap olay oldu!

En çok izlenilen ve beğenilen yarışma programlarından 'Kim Milyoner Olmak İster' her hafta olduğu gibi bu hafta Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla izleyicilerin karşısına çıktı.

Yayınlanan bu bölümde Kral Gencay Ormanlı isimli yarışmacı katıldı. Ormanlı yarışırken 'Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk yaşandı.

'Dinlediğiniz şarkıyı kim seslendirmektedir?' sorusunda yarışmacı, seyirci joker hakkını kullandı. Seyirci'nin sadece bir şıkka cevap vermesi 'Kim Milyoner Olmak İster' tarihinde ilk kez yaşandı.

Seyircinin verdiği cevap yüzde 100 oranında 'D' şıkkı çıktı. Böylece ilk kez seyircilerin tamamı tek şıkta mutabık olmuş oldu. Cevabı gören yarışmacı ise gözlerine inanmadı.

Kim Milyoner Olmak İster