Böylesi ilk kez oluyor! İddialı dizi final yapıyor, başrol oyuncusu devam ediyor!

Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun başrollerde yer aldığı Masumlar Apartmanı'nda Türkiye dizi tarihinde ilk gerçekleşecek.

Böylesi ilk kez oluyor! İddialı dizi final yapıyor, başrol oyuncusu devam ediyor!

TRT 1'de yayınlanan Masumlar Aparmanı dizisi, 2 sezondur izleyiciyle buluşuyor. Gülseren Buğdaycıoğlu’nun 'Madalyonun İçi' adlı kitabının 'Çöp Ev' bölümünden uyarlanan dizi, sadece başarılı oyunculuklara sahne olduğu için değil, gerçek hayat hikayelerini ekranlara taşınmasıyla da gündemden düşmüyor. Masumlar Apartmanı'yla ilgili bazen övgü dolu bazen de eleştirel yorumlar yapılıyor.

Birçok olumsuz yorum ise Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılmasının ardından yapıldı. İnci karakterini canlandıran Abdullah'ın vedasının ardından dizinin kan kaybettiği iddia edildi.

Masumlar Apartmanı, Aslıhan Gürbüz ve Melisa Şenolsun'un kadroya katılmasıyla 2. sezonda da reyting listelerinde zirveyi rakiplerine bırakmamayı amaçladı ancak beklenen olmadı.

Ömrü kısa oldu

Geçtiğimiz sezon büyük başarıya ulaşan ancak 2. sezonda reytinglerdeki başarısını sürdüremeyen Masumlar Apartmanı’nda Melisa Şenolsun’un canlandırdığı Rüya karakterinin ömrü kısa oldu. Dizi senaristleri, Han ile sevgili olması beklenen Rüya cephesinde ters köşe yaptı. İddialara göre, Melisa Şenolsun ile Birkan Sokullu’nun uyumunu seyirci beğenmedi ve senaryo da buna göre şekillendi.

2021 – 2022 sezonu sadece Masumlar Apartmanı için değil, birçok dizi için hayal kırıklığı oldu. Bu nedenle yapım şirketleri yeni yollar deniyor. Bu yönde ilk adım ise Masumlar Apartmanı’nda atılacak.

Konuk oyuncu olarak başlayıp kadroya katıldı

Masumlar Apartmanı'nda yeni sezonda büyük sürpriz ekranlara geldi. TV8’in tek dizisi Kırmızı Oda’nın Doktor Hanım’ı Binnur Kaya diziye konuk oyuncu olarak katıldı.

Hem Kırmızı Oda hem de Masumlar Apartmanı reyting canavarına kurban gitmeye yaklaşmışken beklenen final kararı geldi. TV8, Binnur Kaya’nın başrolde yer aldığı Kırmızı Oda dizisinin fişini çekti. Kırmızı Oda’nın ekranlardaki 2 yıllık yolculuğu 18 Şubat Cuma akşamı son bulacak ancak Binnur Kaya, Doktor Hanım karakteriyle Masumlar Apartmanı’nda seyirciyle buluşmaya devam edecek.

Türk Dizi Tarihi'nde bir ilk yaşanmasını sağlayan bu durumun Masumlar Apartmanı dizisinin akıbetini nasıl etkileyeceği ise merak konusu.

Masumlar Apartmanı’ndaki Gülben ve Safiye gibi baş karakterlerin hikayelerinin hızla şekillenmesi dizinin final yapacağı iddialarını gündeme taşıdı. Dizinin sezon sonunda ekranlara veda edeceği öne sürüldü.

Dizinin yapım şirketi OGM Pictures ve TRT 1’den final kararıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.