Kıyafetleri teker teker patlıyor! Göğüs küçültme ameliyatı da fayda etmedi!

Amerika'da dansçı olarak çalışan ve göğüslerinin büyük olması nedeniyle ameliyat yaptıran genç kadın Bethanie Lyon, 9 ay sonra kıyafetlerinin patlamasıyla büyük şaşkınlığa uğradı. Kıyafetlerinin teker teker patladığını söyleyen genç dansçı, durumuna çare arıyor.

Kıyafetleri teker teker patlıyor! Göğüs küçültme ameliyatı da fayda etmedi!

Amerika'nın Los Angeles kentinde yaşayan kadının başına ilginç olaylar geldi. Göğüslerinin büyüklüğünden şikayet ederek küçültme operasyonu yaptıran kadının göğüsleri 9 ay sonra yeniden büyümeye başladı. Bethanie Lyon isimli kadın, bu durumdan rahatsız olduğunu ancak ameliyatın risklerinden haberdar olduğunu söyledi.

Kıyafetleri tek tek patladı

Sırt ve omuz ağrılarını azaltmak için meme küçültme operasyonu geçiren 24 yaşındaki dansçı göğüslerinin tekrar büyümesi şaşkınlık yarattı. Bethanie Lyon, durumu sütyenlerinin küçük gelmesinden ve kıyafetlerinin göğüs bölgesindeki dikiş yerlerinin yırtılmasından anladı.

Bethanie Lyon

"Tek özelliğim buymuş gibi davranılıyor"

Lyon, "Boyutlarından her zaman utandım. İnsanlar sürekli yorum yaptı ve insanların benim hakkımda gördüğü tek şey buydu. Benimle ilişkilendirilen tek şey büyük bir göğsüne sahip olmaktı. Tabii kendim de sıkıntılar yaşıyordum. Dansçı olduğum ve sürekli hareket halinde olduğum için onları taşımak çok güç geliyordu. Bunun yanında sırt ve omuz ağrıları yaşıyordum. Kıyafet almak her zaman sorun olurdu, sevdiğim kıyafete girememek üzücü" dedi.

"Ameliyatın risklerini biliyordum"

Lyon, ameliyatın risklerini bildiğini ve göğüslerinin tekrar büyüyebileceğinin farkında olduğunu da sözlerine ekledi. Yeniden büyümesinin hipotiroidi ve hormonal değişikliklerden kaynaklanabileceğine inanıyordu.

Bethanie Lyon