Mahkum dizisiyle ilgili herkesi şaşırtacak gerçek! Orijinal versiyonuyla farkı...

İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna'nın başrolleri paylaştığı Mahkum dizisinde hikaye, şimdiye kadar orijinal versiyonu olan Innocent Defedant'la birebir aynı işlendi. Ancak sevilen dizide, orijinal versiyonundan farklı bir gelişme yaşanacak. İşte detaylar...

Mahkum dizisiyle ilgili herkesi şaşırtacak gerçek! Orijinal versiyonuyla farkı...

MF Yapım'ın Fox TV için çektiği Mahkum dizisi, hikayesi ve oyunculuk performansları ile reytinglere damga vurdu. Kore Yapımı Innocent Defedant'tan uyarlanan Mahkum, kısa zamanda Fox TV'nin en çok beğenilen yapımları arasında yer aldı.

Savcı Fırat'ın ansızın kendini cezaevinde bulması ve olaya dair hiçbir şey hatırlamamasıyla başlayan Mahkum dizisinde hikaye orijinal versiyonu olan Innocent Defedant'la birebir aynı işlendi. Ancak sevilen dizide, orijinal versiyonundan farklı bir gelişme yaşanacak. İşte detaylar...

Yayınlandığı günden itibaren ciddi bir izleyici kitlesine ulaşan Mahkum dizisinde hikaye, şimdiye kadar orijinali olan Kore dizisi Innocent Defedant'la birebir aynı işlendi. Diziye farklı bir eklememe yapılmaması dikkat çekiyordu.

Fox TV'de yayınlanan Mahkum, sezon finaline doğru yaklaşırken şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Sevilen dizide ilk defa bir farklılık olacak.

Mahkum'un orijinal versiyonu Innocent Defedant sadece bir sezon yayınlanmıştı. Mahkum'un da bir sezon sürüp final yapması bekleniyordu. Ancak reyting listelerinde büyük bir başarı elde eden dizi için devam kararı alındı.

Mahkum dizisinin, orijinal versiyonunda farklı olarak, ikinci sezonu da çekilecek.