Mansur Yavaş, Acun Ilıcalı'dan bakın hangi ismi kaptı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında Sefa Okyay Kılıç ile birlikte çalıştıklarını açıkladı.

Mansur Yavaş, Acun Ilıcalı'dan bakın hangi ismi kaptı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Acun Ilıcalı’nın kanalı tv8’de yayınlanan MasterChef programında yarışan aşçı Sefa Okyay Kılıç ile birlikte çalıştıklarını açıkladı.

Mansur Yavaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında “BelPa Mutfak'ta her gün öğrencilerden ihtiyaç sahiplerine, kovidli ailelerden yaşlı vatandaşlarımıza kadar binlerce yemek sevgiyle, emekle hazırlanıyor. Sefa Okyay Kılıç da bu anlamlı hizmetin bir parçası oldu” dedi.

Mansur Yavaş, Acun Ilıcalı'dan bakın hangi ismi kaptı!

Sefa Okyay Kılıç kimdir?

Sefa Okyay Kılıç, 13 Haziran 1996 doğumlu. Kayserili olan yarışmacı Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları mezunudur. Ankara’da, Antalya’da ve İngiltere’de çalışmıştır. İtalya’da staj yapmıştır.

Birçok gastronomi festivalinde ekip koordinatörü olarak katılan genç yarışmacı, İngilizce, Fransızca ve İtalyanca biliyor. Moleküler Gastronomi, Kore Mutfak Eğitimleri ve İtalyan Mutfağı üzerine eğitimler alan MasterChef Sefa yarışmaya yedeklerden dahil olmuştu.