Acun Ilıcalı açıkladı! MasterChef ne zaman başlıyor? İşte o tarih…

MasterChef Türkiye 2022 sezonu için geri sayım başladı! 2021 MasterChef sezonunun şampiyonu Eren olmuştu. Binlerce lezzet avcısı ise 2022 MasterChef adayı olmak adına başvurularını yapıyor. Peki, 2022 MasterChef ne zaman?

Acun Ilıcalı açıkladı! MasterChef ne zaman başlıyor? İşte o tarih…

TV8'in sevilerek izlenen lezzet yarışma programı MasterChef yeni sezonu ile ekrana gelip seyircisinin karşısına geçmek için gün sayıyor. 2021 sezonunda kazanan isim Eren olmuştu. Gözler şimdi bir kere daha MasterChef Türkiye'ye çevrildi. İşte, MasterChef için açıklanan tarih...

Masterchef 2022 ne zaman başlıyor?

Ekranların en lezzetli yarışması MasterChef, yeni sezonda da seyircisinin karşısına çıkıyor. Acun Ilıcalı, 2022 MasterChef'in tarihini Survivor ada konseyinde duyurdu. Buna göre, MasterChef Temmuz ayında yayında olacak.

Masterchef şampiyonları

2011 - Muzaffer Şenduran

2018 - Uğur Kardaş

2019 - Cemre Uyanık

2020-2021 - Serhat Doğramacı

2021-2022 - Eren Kaşıkçı

Yeni sezon başvuruları başladı mı?

MasterChef Türkiye'nin 2022 sezonu başvuruları başladı. Yarışmacı olmak isteyen adaylar, TV8'in internet sitesinde yer alan başvuru formunu doldurmak zorunda. Bir başka yandan çekmiş oldukları videoyu başvuru ekranına yüklemeleri gerekiyor.

Masterchef türkiye jüri

MasterChef Türkiye, üç sezondur jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile yola devam ediyor.

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın yeni sezonda MasterChef jürisinde yer almayacağı iddia edilmişti. Elde edilen bilgilere göre jüride herhangi bir değişiklik yok.