MasterChef'te büyük talihsizlik! Dilara gözyaşlarına boğuldu!

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2021, 136'ncı bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Haftanın son takım oyununda Düzce'ye giden mavi ve kırmızı takım, en iyi yemekleri yapabilmek için kıyasıya mücadele etti. Günün sonunda kazanan taraf mavi takım olurken kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldı. Oyunda büyük bir talihsizlik yaşayan Dilara gözyaşlarına boğuldu.

MasterChef'te büyük talihsizlik! Dilara gözyaşlarına boğuldu!

16 Aralık akşamı 136'ncı bölümüyle ekranlara gelen MasterChef'te haftanın son takım oyunu oynandı. Düzce'de gerçekleştirilen oyunda, bölgenin yöresel yemekleri konuklara ikram edildi.

Kazanan takım belli oldu

Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın üstlendiği yarışmada; Düzce yemeklerini rakibine göre daha lezzetli yapan mavi takım, üçüncü dokunulmazlık oyununu kazandı.

Böylece son oyunu 20-15 skorla kazanan mavi takım, haftayı 2-1 mağlup kapattı. Bu kez yenilen kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık için bir kez daha mutfağa girdi.

Bireysel dokunulmazlıkta nefes kesen mücadele

Bireysel dokunulmazlığı kazanmak için mücadele eden kırmızı takım yarışmacıları, en yaratıcı ve en lezzetli tabağı çıkarmak için ter döktü.

Dilara'nın şanssızlığı

Sıfır atık projesi kapsamında kendilerine verilen ürünleri değerlendiren Sergen, Tahsin, Dilara ve Eren'den; Dilara oyunun bitmesine dakikalar kala büyük bir talihsizlik yaşadı.

Gözyaşlarını tutamadı

Fırına attığı etini almak için bez kullanan Dilara, sarkan ucun kapağa sıkıştığını fark etmeyip kapattı. Haliyle elindeki minik tepsinin dengesini sağlayamayan Dilara'nın etleri yere düştü. Morali bozulan ve gözyaşlarına boğulan yarışmacı, tam pes edeceği anda toparladı.

Yine bir tabak çıkardı

Boş tabakla jürinin karşısına gitmek istemeyen Dilara, arkadaşlarının ve şeflerin de desteğiyle üç dakika kala dolaptan aldığı et bonfile ile bir şeyler yapmaya çalıştı.