Acun Ilıcalı ile ne konuştu? Somer Şef ile kavgalı mı? Mehmet Yalçınkaya her şeyi anlattı!

Şef Mehmet Yalçınkaya, Hürriyet'ten Ferit Ömeroğlu'nun konuğu oldu. Masterchef'in yeni sezonu öncesinde esnaf kitabını çıkardı. Basına yansıyan 'Acun Ilıcalı'nın yüzüne dolar fırlattı. Somer Şef ile kavgalı' iddialarını ilk kez yanıtlayan Mehmet Şef, 'Acun Ilıcalı ile hiçbir zaman için parayla ilgili bir sohbet içerisine girmedim. Hiçbir sözleşmeyi okumadım' dedi.

Acun Ilıcalı ile ne konuştu? Somer Şef ile kavgalı mı? Mehmet Yalçınkaya her şeyi anlattı!

Hürriyet'e konuşan MasterChef jüri üyelerinden Şef Mehmet Yalçınkaya, “Sürekli olarak haberlerde okuyoruz. Yarışmaya devam ediyor musunuz?” sorusunu yanıtladı.

Masterchef'te neler oldu? Acun Ilıcalı ile ne konuştu? Somer Şef ile kavgalı mı? Mehmet Yalçınkaya her şeyi anlattı!

Yalçınkaya, “Evet, ediyorum. Açıkladım ben bunu. MasterChef programında varım. Bir de orada yazılan şeyler var. “Acun Ilıcalı’nın yüzüne dolar fırlattı.”, “Stüdyoyu terk etti.”, “Somer Şef ile birbirine girdi.” gibi. Sette sürekli sorun çıkaran starlar olur ya onun gibi. Ben, Acun Ilıcalı ile hayatım boyunca para konuşmadım. Acun Ilıcalı ile hiçbir zaman için parayla ilgili bir sohbet içerisine girmedim. Hiçbir sözleşmeyi okumadım. İrem Kanan gelir, zaten Acun Bey ile konuşmuşlardır. İrem Bey bana gelip “Şefim ne diyorsunuz?” der. Hayırlı olsun derim. Hakkımı aramadığımdan değil; ben, Acun Medya’nın herkesin hakkını verdiğini ve vereceğini daha burada çalışma yapmadan önce biliyordum.

Gazeteciler, bu tür haberler yapabilir. Eleştiriler umurumda ama bu tür haberler hiç umrumda değil. İrem, Bilgin, ben fotoğraf çektiriyoruz ve yeni yılı konuştuk diyoruz. Sabah yine aynı haber yapılmış. Acun Ilıcalı’nın doğum gününe gidiyoruz, yine aynı. Evet, programdan ayrılıp Acun Bey’in doğum gününe de giderim. Çünkü benim dostum. Onlarla hakikaten ilişkimiz programlık değil; normal şartlarda benim sevdiğim insanlar. MasterChef bizim bebeğimiz. Onu biz ekip olarak büyüttük. Üzüldüğüm şey şu; bir kere ben para adamı değilim. Hayatımda bayat param olmadı.

Ben dağıtırım zaten, para beni rahatsız eder. Parayı elleyen biri değilim, oğlum yönetiyor. Zaten parayı onlardan istiyorum. “MasterChef” programını para için yapmıyorum. Geçen yıl Somer ile kavga ettiler diye yazdılar. Somer ile ben yüzde seksen yemek yüzünden kapışıyoruz. Yemeğin menşei ile ilgili kapıştığımız olmuştur. Para, pul, sen öndesin, ben arkadayım gibi bir şey yok” dedi.

Mehmet Şef, “Son çıkan haberler, sizi germedi değil mi?” sorusuna ise, “Asla. Onlar da biliyor zaten. Bu haberlerin yapıldığı gün, herkes ben de iftarda. Yeni programı konuştuk diye fotoğraf koyduk ama bunu kimse almıyor. Programdan ayrılsak da zaten çıkarız “MasterChef’ten ayrıldık, elimizden ne geliyorsa yaparız.” deriz” cevabını verdi.

Masterchef'te neler oldu? Acun Ilıcalı ile ne konuştu? Somer Şef ile kavgalı mı? Mehmet Yalçınkaya her şeyi anlattı!