Gizemli karakter ortaya çıktı! Masumlar Apartmanı'na damga vuran sahne!

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 47. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Masumlar Apartmanı son bölümde, diziye yeni katılan Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Ceylan karakteri damga vurdu. Han'ın eski nişanlısı olan Ceylan yıllar sonra ortaya çıktı. Ceylan'ın açtığı sergiye giden Han, eski nişanlısıyla karşı karşıya geldi. Ceylan'ın 'Seni o kadar çok seviyorum ki kalbim acıyor' sözleri dikkat çekti. Dizinin yeni bölümlerinde artık Ceylan ve Han aşkı damga vuracak.

Gizemli karakter ortaya çıktı! Masumlar Apartmanı'na damga vuran sahne!

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun, Tansel Öngel, Metin Coşkun, Atilla Şendil, Esra Coşkun, Uğur Uzunel, Gizem Katmer ve Emir Özden'in başrolleri paylaştığı Masumlar Apartmanı'nın 16 Kasım Salı akşamı 47. bölümüyle ekrana geldi.

Ceylan ve Han yıllar sonra buluştu

Masumlar Apartmanı, Farah Zeynep Abdullah'ın Masumlar Apartmanı dizisine veda etmesiyle kan kaybetmişti. Bu ayrılığın ardından genç oyuncu Melisa Şenolsun'u kadrosuna dahil eden Masumlar Apartmanı, reyting listelerinde yine de beklenen başarıyı göstermemişti.

Reytinglerini yeniden yükseltmek isteyen Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna, yeni bölümde ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz katıldı. Aslıhan Gürbüz, dizide Han'ın gizemli eski nişanlısı Ceylan karakterini canlandırmaya başladı.

Masumlar Apartmanı son bölüm final sahnesinde de Han ile Ceylan yıllar sonra yeniden karşı karşıya geldi.

Masumlar Apartmanı son bölüm özeti

Ufuk’un kapıya gelişinin ardından Safiye, Han’ın Rüya’ya karşı korumacı tavrını sorgular. Yaşanan tartışma sırasında Safiye’nin ağzından çıkan birtakım itiraflar Gülben’in kalbini daha da kırar ve evde iki kız kardeş arasında soğuk savaş başlar.

Kitapçının açılışı yaklaşırken Naci, Safiye’nin açılışa gelmeyecek oluşunun hüznü içindedir. Gülben, Esat’ı evliliği ertelemeye ikna etmek için çabalarken, Safiye’nin yaptığı bir şey Gülben’e ablasının geleceği için cesur bir adım attırır. Sonunda açılış gelir çatar. Naci, umutsuzca gözü kapıda Safiye’yi beklerken Han ise başka bir açılışa ve uzun zamandır ertelediği bir karşılaşmaya doğru yol almaktadır.